|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תאמין לי שווה לך ללכת על זה ולהיכנס בו, זה יהייה שווה לך המשכורת פי 15 אם לא יותר (או שאני מגזים? ![]() בקיצור לך ו"כנס בו". אגב איפה אתה ועבד, נארגן איזה חרם צרכנים ![]()
![]() |
# 32 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עכשיו אם אני תובע בכמה אני יכול לתבוע אותו 1000-2000 גג. |
|
![]() |
![]() |
# 33 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הוא בנאדם חרא שקנס אותך, מה אתה?
הרי הוא אמר לך כמה תקבל לא? ואם אשכרה זה יגיע למשפט, הוא יכול גם לקחת לעצמו עורך דין ועצם העובדה שהסכמת למחיר אני בטוח שאפשר לסובב את זה ככה שזה יקרא כ"עבודה חד פעמית" או משהו כזה ובסוף סתם תידפק. |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
קיצור מה אן לך הורים או אחים גדולים תגיד לאבשך ושילך להכנס בו :S
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
[אני כותב את ההודעה כשלא קראתי אף תגובה]
אם עוד לא קיבלת תעודת זהות, אתה עדיין לא בן 16, ואם יש לך תעודת עובד משמע אתה מעל גיל 14. שכר מינימום מגיל 14 עד 16 הוא 15.01 ש"ח לשעה (100%). השעה התשיעית והעשירית שאתה עובד בנוסף ל8 השעות, אתה מקבל עליהן 125% (לא זוכר כמה בשקלים), אחרי שעה עשירית אתה מקבל עליהן 150% (גם לא זוכר כמה בשקלים). אם אני לא טועה בשבתות אתה אמור לקבל או 125% או 150%, כמעט סגור שזה 150%. לפי מה שאני יודע גם, טיפים לא כלולים במשכורת, והוא לא יכול לקנוס אותך. אתה גם יכול לדרוש החזרי נסיעות 21 ש"ח. |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
שמע תגיד תודה
יש מסעדות שאתה לא מקבל משכורת בכלל אתה חיי על טיפים נגיד עבדת ולא הגעת ל18 שקל מהטיפים בעל המסדעה מוסיף עד ל18 שקל עם עברת הוא לא משלם לך משכורת אתה מקבל את כל הטיפים אפילו עם תעשה 20 שקל ב8 שעות זה המשכורת שלך
# 37 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה פה יכול להיות לרעתו? שום דבר...
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר וותיק
|
לא קראתי את כל האשכול אבל אני יכול להגיד לך שכן .
החוק במדינה הוא מעל כל חוזה \ הסכם . אם בחוזה יש דברים שלכאורה נראים לך מקובלים לפני החתימה אך לאחר החתימה הם לא מקובלים אתה רשאי לתבוע את הזכויות החוקיות שלך . בישראל טיפים לא נחשבים כחלק מן השכר. ובשבת אתה מקבל אם אני לא טועה 100 אחוז יותר כלומר עם עבדת תמורת 10 שקל בשעה בשבת אתה צריך לקבל 20 שקל לשעה..אבל אני לא סגור על מספר האחוזים - המספר גבוה אבל אנלא בטוח בזה - אז תבדוק. אין צורך לתבוע באמת - אתה יכול רק לאיים בתביעה \ לערב הורים \ לפנות לנוער העובד והלומד.. בהצלחה ! ופעם הבאה אל תתלהב מעבודה בטח שלא מכזאת של 11 שקל לשעה . נ.ב אסור לקנוס עובדים. |
![]() |
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 40 |
חבר וותיק
|
תשמע... עד לא מזמן ... ככה זה היה למלצרים.. כל עוד עברת את המינימום עם הטיפים זה בסדר... לא משנה מה שכר הבסיס , זה כבר עניין בינך לבין המעסיק.. ואם לא היית עובר את המינימום עם הטיפים הוא היה צריך להשלים לך..
אבל יש חוק חדש שנכנס ... http://www.haaretz.com/hasite/spages/830447.html אולי הוא לא התעדכן בחוק.. בכל זאת אתה יכול להתלונן... אני לדוגמא עובד במלצרות.. מרוויח 20 שקל לשעה... לא כולל הטיפים.. Last edited by sport; 24-07-07 at 15:39.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|