|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש מצב שאני מכיר מישהו
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אני מכיר את זה וזה באמת אמיתי..
אבל מה , קשה מאוד ! |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
הוא לא התכוון שאתם תשלחו קורות חיים (חחחח באמת חשבתם שיקבלו אתכם שם?) , הוא התכוון אנשים היי טק שמכירים...
אבל זה לא הולך ככה.. כנראה שהחברות האלה לא מבוקשות במיוחד אם הן צריכות לצאת במבצעים כאלה כדי למשוך עובדים... אף עובד היי טק לא אוהב לשלוח סתם את הקורות חיים שלו , זה לא כמו פה.. ה2000 שקל זה כסף קטן שלא שווה את זה בשבילהם.. אז אל תצפו שמישהו יסכים ... זאת לא הצעה באמת טובה לעובדיי ההיי טק |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
זה קשה אבל שווה את הכסף?
אם אני מעלה קורות חיים ומאשרים אותו אני מקבל 2.500! זה ענק! זה מתאים למי שיש אתר ענק עם גולשים שיש סיכוי טוב לכמה רציניים ולהתחיל להעשות הכנסה רצינית יותר מגוגל אדסנס |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
למיטב הבנתי, הם מחפשים עובדים ע"ס 2,500 ש"ח, כלומר, אם כל בנאדם יקבל 500 ש"ח, אז הם מחפשים 5 עובדים, לא? אין מצב ש"חבר מביא חבר" יביא 2,500 ש"ח לבנאדם.
|
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מכיר את המנכ"ל של SQLINK, אחלה בחור
|
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
זה חברות השמה בת'כלס, שמקבלות כסף על כל השמה שהם מבצעים, כלומר הם כביכול חברת כח-אדם שמחפשת אנשים עבור חברה כלשהי
ואם החברה לוקחת הם מקבלים תגמול על זה וחלק ממנו הם חולקים איתכם הקונספט הכלכלי פה נורא ברור |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
מכיר את זה,ניסתי,לא הצלחתי, קשה מאוד מאוד למצוא אנשים שעוברים את האודישן הראשון ואז את השני ורק בסוף מתקבלים האחוזיים להצליח שואפים כמעט לאפס, לא שווה תטרחה,
יום טוב!.
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
כסף קל
-נעול-
|
|