|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אני כבר יותר משבוע ברשת ועדיין לא מאונדקס!
האתר שלי מדריכים לפוטושופ כבר יותר משבוע באוויר, שמתי מילות תיאור, והחלפתי עם יותר מ5 אתרים קישורים, כולם אתרים מאונדקסים.
יש לי את כל התנאים שגוגל דורש, קוד תקין, מפת אתר, עשיתי אימות, והכל, אבל עדיין לא אונדקס. אצל חבר שלי האתר אונדקס תוך יום יומיים והוא עשה פחות ממני. ![]() אשמח לפירוט למה זה ומתי הבוט של גוגל כבר יכנס לאתר שלי ובכלל באיזה תדירות הוא חוזר? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חכה בסבלנות. =\
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אתה צריך קישור מדפים שיש אליהם כמה שיותר קישורים מדפים שיש אליהם כמה שיותר קישורים מדפים שיש... כדי שזה יהיה מהיר
אבל אל תדאג, בסוף גוגל יעבור על אחד מהדפים שמקשרים אליך...
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האתר שלי אונדקס תוך שבועיים חכה בסבלנות
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
איזה חירטוט בלבוש בכדי שגוגל יאנדקס את האתר שלך הוא צריך למצוא אותו קודם. ובכדי למצוא אותו הוא צריך להגיע אליו מאתר כלשהו. באתר שיש הרבה עדכונים באופן יום יומי גוגל יריץ בוט כל יום... ושהבוט הזה ירוץ הוא גם ימצא את הלינק לאתר שלך ויאנדקס אותו. אם האתרים אשר החלפת בהם קישורים מתעדכנים פעם בשבוע או שבועיים הבוט של גוגל יסרוק אותם פעם בשבוע או שבועיים ויגיע אליך אחרי שבוע או שבועיים. זה ממש לא קשור למספר הקישורים הנכנסים |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
ולפי מה שאתה אומר, אם יש אתר שבכלל לא מתעדכן (ויש כאלה), גוגל לא יכנס אליו אף פעם? זה חרטוט בלבוש.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|