|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() חשוב מאוד מאוד! שבעלי החברות לא יגיבו להמלצה ולא ימליצו על עצמם..... אני רוצה פשוט לשמוע המלצות מפי הגולשים ואלה שיש להם ריסיילרים
אשמח גם לביקורות על: Cosmic.co.il Gold-Host.co.il LazerTekk FreshServ.Net Last edited by Cream; 13-07-07 at 19:38.. |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
היי Cream,
רשמת כי בעלי העסקים יכולים להגיב לך בהצעת מחיר, אך עם זאת אני לא בטוח אם הדבר מותר לפי חוקי הפורום. לכן, אמליץ לך לבקש רק תגובות והמלצות על עסקים. הצעת מחיר תוכל לבקש בפורום: http://www.hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=11 המשך יום נעים ושבוע טוב!.
חבר על
|
אני אישית מכל ה-4 שרשמת ממליץ על FRESHSERV..
את COMSIC אני לא מכיר אז אני לא אובייקטיבי.. אחרי זה GOLDHOST אחרי זה LAZERTEKK |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
ההודעה שלך הייתה בנוסח בקשת הצעת מחיר על חבילות אחסון, גיא הפנה אותך לפורום הנכון.
ערכתי לך את ההודעה. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני ממליץ לך על 3 עסקים מעולים
GoldHost Expert-serv/Israel-Serv (אותו מנהל.. מושיק בן אדם זהב) ואחרון חביב ldfix אין משמעות לסדר שלושתם חברות אחסון מעולות. מה שלא יהיה בהצלחה לך!. |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מאיזה ניסיון איתם אתה ממליץ?
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
מניסיון .
Gold-Host.co.il אני משלם לריסלר 8 גיגה ו ריסלר שרתי משחק ,אני מרוצה עד הגג תמיד עוזרים , תומכים ,והכל נעשה ברוח טובה , אני באמת מעריך את אושר במיוחד ושאולי שאני לא ממש מכיר ממליץ לך גם . |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מבין מי שביקשת ביקורת ממליץ על גולד הוסט
חבר וותיק
|
אני ממליץ לך ככה:
LDFIX ExpertServ/Israel-Serv רק שני עסקים, שניהם מניסיון אישי, אנשים זהב עם עובדים זהב ושירות נהדר, לך על אחד מהם ותאמין לי לא תצטער אני נהנתי מכל דקה על השרת, בקרוב מאוד אני הולך לאחסן אצל מושיק ייעודי כנראה ![]()
|