|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לא נוגע בחרא הזה יותר... אנשים התלוננו על שזה לא ראוי לצפייה, אני חושב שבגלל הסיבה הזאת חייבים לשדר את זה.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ראיתי את זה כבר.
5 דקות הייתי בהלם ואז הלכתי לעשן :| |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
אני לא מעשן והפרסומת הזאת לא עשתה לי כלום...
בשביל לגרום למעשנים להפסיק לעשן צריך יותר מפרסומת. מתי שהמעשן יגיע למצב הזה והרופאים יגידו לו שהוא כבר חולה, ואם הוא ימשיך לעשן הוא ימות ואם הוא יפסיק הוא יחייה, אז יהיה לו יותר קל להפסיק.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לכל האלה שאמרו שהפרסומת לא עשתה להם כלום כדי להראות שהם "לא מפחדים" מהתמונות אני מצטער לשמוע.
אני מקווה שכן יושפעו מזה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Winner
|
ציטוט:
מה לעשות שמתי שאני רואה שפותחים את הריאות של מישהו או מה שזה לא יהיה ושופכים לשם חומר שחור לא עושה לי כלום, זה לא אומר שאני לא רוצה להראות שאני לא מפחד... ואני כן מפחד..
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חחח אני עישנתי בגיל 16 פעם אחת ראית שזה מגעיל ולא נגעתי בזה יותר
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בונ'א זה מגעיילללל אבל אם זה גרם למישו להספיק לעשן אז זה עשה ת'עבודה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הפרסומת ממש לא מזעזעת
![]() פתחו נשינלגאוגרפיק ותיראה דברים יותר מזעזעים, וכל הפרסומות עם התאונות דרכים הרבה יותר מזעזעות.. אבל אני מקווה שזה יעביר את המסר ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
את ההתחלה אל ממש מבינים. את ההמשך כן. בכל מקרה, ידוע שעישון הורג אותך, את הכושר שלך ואת האפשרוית שלך לעתיד (לא יקבלו ליחידה מובחרת בצבא מישהו שמעשן כמה שנים, הוא לא יהיה מסוגל להגיע לכושר שהם דורשים שם).
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|