|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אנחנו חיים בארץ ישראל !
שלום,
באשכול זה אני בא לספר על דברים שמעצבנים אותי מאוד בחברה הישראלית . אנחנו חיים במדינת ישראל, לא נמצאים בחו"ל אשר מדברים שם אנגלית . ככה, כל החברות שקוראות לעצמם חברות הוסטינג קרואיות בשם לועזי, ולאזעזל אנחנו גרים במדינה יהודית שמדברים עיברית ! למה לקרוא לחברה בשם לועזי עם אפשר בשם עיברי ? נכון שזה יותר יפה, אבל אנחנו חיים בחברה שמדברים עיברית ! עוד דבר שמציק לי, למה לשים מחיר בדולריים ? , זה יותר מרשים ? לא !!! . אני פונה לכל החברות שחושבות שאין " מרשימות , ואכותיות ", שיורדו את מחיר הדולרים ויהפכו אותו לשקלים . עוד עצה, כל מי שפותח חברה חדשה, יכול לבחור שם עיברי קליט וטוב ומועדף על שם לעוזי . החברה היחידה שראיתי ששמה עיברי הוא : Shartim, ישר כוח ! תיזכרו, אין לנו ארץ אחרת, ושפה אחרת ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
תחשוב על זה ככה,
בחתימה שלך רשום "FreshGame" (ולא "משחק רענן"), למה זה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה ממיזמן שחכתי להוריד, אבל תיתיחס לתוכן עצמו .
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
השפה הבינלאומית (גם אם זה לא רישמי, זה ככה) היא אנגלית,
האינטרנט החל דרכו באנגלית, התקשורת עם העולם - היא באנגלית, עסק (במקרה עם אתר) צריך כתובת אינטרנט, כתובות אינטרנט נרשמות ב..אנגלית, מפה נובע..שם העסק נכתב באנגלית. אגב, כיום רוב העבודות בארץ עובדים עם אנגלית. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בישראל גם מחירי הדירות בדולרים .. אז מה?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
בעסק היחידי שראתי עם שם ישראלי היה ערס סרב.... זה עונה לך על השאלה?
# 7 |
חבר בקהילה
|
השפה הבין לאומית היא אנגלית נכון .
אבל אנחנו במדינה שבה לא מדברים אנגלית, אז בוא נעשה את השינוי הזה. הדירות כדולרים בגלל שהחומרים שמבאים בחול קונים בדולריים [לא בטוח, אבל יש הסבר] Last edited by orv89; 07-07-07 at 15:01.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
WBD.co.il
|
זה מה שמפריע לך? שבמדינת ישראל מדברים גם בשפה האנגלית?
עם כל הבעיות שיש בארץ הזאת, זה לא מה שאמור להפריע לך. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט זה נראה עדיף למוכרים משום מה... אולי מהתקופה שהדולר היה בעלייה.. לא זוכר.. זה הפך כבר למוסכמות.. היו על זה כמה כתבות בזמן שהדולר צנח... לא זוכר מה היה כתוב שם.. הרבה הפסידו בגלל זה.. שהדולר צנח... וחיפו על זה בהעלאת המחירים.. גם השכרת דירות זה בדולרים |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לשם לועזי יש השלכות עסקיות רבות שנותנות עדיפות על בחירת שם עברי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|