|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
שמע אחי 4 קילו זה כלום, עם קצת רצון אתה מוריד את זה בקלות.
אך יש מספר כללי ברזל שעליהם יש להקפיד. 1. התמדה - אני לא חושב שצריך לציין את זה אבל בכל זאת - זה הדבר הכי חשוב ואם תילך בשבוע אחד כל יום לחדר כושר ובשבוע שלאחר מכן רק יום אחד - אין פה התמדה וזה לא יתן לך שום דבר, חבל על הזמן. 2. אוכל בריא ומאוזן - לנטות לכיוון של אכילת דברים קטנים ובריאים במהלך היום מאשר 3 ארוחות כבדות מאוד בבוקר צהריים וערב. בנוסף יש לשמור על מאזני פחמימות / חלבונים תקין (ולא, בארוחות המכילות שילוב כגון פירה, אורז וחזה עוף אין מאזן תקין). לשמור על רמה של 1.4-1.6 גרם חלבונים לכל ק"ג ממשקל גופך ליום (בהנחה שאתה תתאמן). 3. כושר, והרבה כושר. לתכנית אימונים טובה אני ממליץ לך להיכנס לפורומים של חדר כושר (יש בתפוז למשל). בשביל שריפת שומנים טובה צריך להקפיד בכל אימון על לפחות 25 דקות של אירובי בסה"כ (ריצה/"סקי"/אופניים וכו', מומלץ לשלב). זה ככה על קצה המזלג ![]()
# 22 |
הוסטסניון
|
פשוט תוציא יותר ממה שאתה מכניס.
תעשה הליכה/ריצה ביום, ותנסה לאכול פחות (לוותר על חטיפים וכאלה). אם תתחיל להתאמן במשקולות, אתה לא תאבד את המשקל. |
![]() |
![]() |
# 23 |
אקס מנהל
|
אני אגיד לך ממה שלמדתי (כן, היה לי פעם שיעור חינוך תזונתי
![]() אלו המרכיבים: 1. אכילה נכונה 2. מינון נכון - אל תנסה להוריד את ה4 קילו בשבוע. אתה צריך לבדוק כמה קל' אתה מכניס ביום, ולהתחיל לאט-לאט להוריד את הכמות. אם אתה מכניס 3500 קל' ביום, נסה להתחיל מ - 3200 קל', לאחר שבוע 2900, ככה תרד לאט. (כמובן שאתה יכול להוריד יותר, אבל לא להגזים) בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הערך הקלורי שעבודה אנארובית שורפת זה ממש כלום, כשאתה עובד אנארובי אתה בעצם מנצל את הגליקוגן שבשריר שלך. כדי לשרוף שומן הוא צריך לעשות פעילות גופנית יותר מחצי שעה אחרת הוא ישרוף ברובו סוכרים. ד"א הוא לא מחפש לעלות מסת שריר אלא להוריד 4 קילו, מסת שריר שוקלת אף יותר משומן, להבא לפני שתשחצן עם הידע שלך בבקשה תבדוק מה אתה אומר. בקשר לנושא האשכול. כדי להוריד 4 קילו אתה צריך ליצור מאזן קלוריות שלילי(שבו הצריכה הקלורית קטנה מהנדרש), אתה צריך סה"כ להחסיר 36000 קלוריות מהנדרש לגוף שלך עד סוף החופש הגדול, תשתמש במחשבונים שיש כדי לבדוק כמה אתה צריך לצרוך כל יום ותחלק את זה לצריכה יומית ז"א שאם אתה צריך לצרוך 2400 קלוריות ביום תדאג לצרוך פחות 800-900 קלוריות לערך, זה המאזן הרגיל בדרך כלל של דיאטות (הורדת 800 קלוריות מהתפריט). 1 גרם שומן = 9 קלוריות. 1 גרם סוכר/חלבון = 4 קלוריות. בדיאטה שלך תשתדל לצרוך מעט שומנים לצורך קבלת הורמונים מוסוימים וקולטי ויטמינים ותצרוך בעיקר חלבון ופחמימות, מכיוון שבזמן העיכול הם מנצלים יותר אנרגיה מהגוף לפירוקם. עריכה: הנה מחשבון כדי שתוכל לבדוק כמה קלוריות אתה צורך. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html Last edited by Panda; 06-07-07 at 23:42.. סיבה: כי בא לי |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
תעשה אירובי
# 26 |
חבר מתקדם
|
כושר גופני זה הדבר הכי מתאים :]
# 27 |
תודה על תרומתך.
|
לפי דעתי אל תקשיב פה לאף אחד למרות שיש כמה תשובות נכונות.
תקבע תור בקופת חולים שלך לדיאטנית(אם אני לא טועה זה אפילו בחינם,מקסימום דמי ביקור)והיא כבר תבנה לך תוכנית שתתאים לך בול. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() הוא יכול להתאמן כמה שהוא ירצה אין מצב שהוא עולה במסת שריר כשהוא אוכל לחיטוב, בלי תזונה אין מצב שהוא יעלה במשקל של המסת שריר! ועוד משהו, 36000 קלורויות? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הדרך הכי טובה להאיץ את חילוף החומרים היא לפתח שריר, לעסוק בפעילות אירובית ולשתות המון מים. בכל מקרה, בשביל להרזות: אל תעלה מ1600 קלוריות ליום. שתה רק מים. תעסוק בפעילות אירובית ואנאירובית 3 - 4 פעמים בשבוע (לא יותר). אני לא חושב שתוכל לפתח שריר עם התזונה הזאת, אבל אתה בהחלט יכול להתחטב.
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
תודה לכולם על ההצעות החלטתי לקחת כמה הצעות מפה ובנוסף נרשמתי לחדר כושר ואני ילך לדיאטנית...(ככה רושמים?) בכל מקרה תודה לכולם... ובהצלחה לי
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|