|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
שאלה חשובה-בקשר לחוק.
שלום.
עבדתי במחסן של הפצת ספרים. עבדתי יום אחד ולא חתמתי על שום חוזה..חוץ מכרטיס שבו כתוב השם שלי שאני צריך להעביר במכונה שיאשר את הגעתי בתחילת יום עבודה ובסוף יום עבודה. לאחר יום וחצי של עבודה החלטתי להתפטר..מכיוון שיש לי בעיות גב ועבודה במחסן די קשה ויכול ליהיות סיכון שזה יזיק לי לגב(עקמת). אני בן שמונה עשרה וחצי. האם הם חייבים לשלם לי כסף? אודה לכם על עזרה. אני מאוד מודהג בקשר לעיניין. תודה מראש.
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מהבושה לא היתי לוקח תכסף
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ברור שהם חייבים , על כל שעה שאתה עובד אתה מקבל תשלום.
חבר שלי כמוך הלך לעבוד באיזושהי עבודה , החליט לעזוב בסוף היום וקיבל את כספו על יום העבודה ב10 לחודש. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ברור שחייבים לשלם לך את הכסף
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
שאלתי את ההורים שלי/מקורבים אחרים שמנהלים חנויות שונות והם אומרים כמוכם.
אבל הבעיה שלא חחתמתי בשום מקום. עוד לא פניתי אליהם לומר שאני עוזב..אבל שאני חושב על זה הם יכולים לומר-אתה לא רשום בשום מקום אצלנו..לך תוכיח שעבדת פה. למרות שהמנהל העסיק אותי והוא בנאדם נחמד..אבל אין חוזה אין כלום. הם יכולים לבקש ממני להוכיח או משהו כזה? או שבשביל שלוש מאות שקל הם לא יעשו כאלה בעיות?
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה אתה חושב שבכל החנויות האלה שמעסיקים ילדים בני 16 נותנים לכולם חוזים וכו'? פותחים להם כרטיס עובד שמחייב את העסק לשלם... רק בשביל להבהיר , הכרטיס שהעברת שבאת והלכת - זה כרטיס העובד שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט מאוד תחתום איתו מחר על משהו תמשוך יומיים ואז תתפטר
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
גם אם לא חתמת וגם אם לא כלום לא משנה...
עבדת אפילו שעה אחת מסכנה הם חייבים לשלם לך... לא משנה אם עבדת רק יום אחד... ואין בזה כל בושה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|