|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עד כמה עדיף לשווק פורטל נוער בגוגל אדוורדס?
שלום, אני שוקל להתחיל ולשווק פורטל הומור חדש אשר קהל היעד שלו למעשה הינם ילדים מגילאי 8 עד 18 ( למרות שיש גם יוצאים מין הכלל ), רציתי לדעת אם השיווק של גוגל יהיה מספיק איכותי עבור זה,
ובמידה וכן, יש לי תקציב של 1000 - 1500 ₪ חודשיים לפירסום, כמה משתלם לי להוציא על גוגל ( תשלום יומי ) וכמה לשלם עבור קליקים כדי שזה יהיה מספיק איכותי וינוצל בצורה המקסימלית? דיברתי עם חבר טוב על הנושא וחשבנו שפירסום ממוקד בפורומים של קהילות ילדים ונוער יהיה הפיתרון המתאים והמשתלם ביותר לכל העסק הזה, אשמח לשמוע דעתכם בנושא ואם תוכלו לעזור לי. תודה והמשך יום נעים.
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
איך אתה מתכוון להרוויח מהאתר?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לדעתי פירסום ממוקד באתרים עם נושאים דומים המתאימים לאותו טווח הגילאים עדיף מגוגל אדוורדס.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() יביא לך יותר גולשים, שיותר יתאימו לגולשם שאתה רוצה.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נגיד ואתה תשלם 50 אגורות עבור כל גולש ממקוד בגוגל אדוורדס.
אתה יודע במאה אחוזים שאם התקציב שלך 1500 שח אז אתה תקבל 3000 גולשים +- ממוקדים מאוד שמעוניינים באתר שלך. לא רע..
# 8 |
Permanently Banned
|
כמו שאמרתי לך נדב ,
פרסם את האתר שלך בפורומים כאלה של ילדים - ממש יצליח . גם הפרסום לא יקר ! תוכל לפרסם במחירים של 100 שקל לפורום לשבוע (תלוי איזה כמובן , יש כאלה שדורשים פחות). בהצלחה . |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
הכל תלוי בצרכים שלך לפרסום.
אם אתה צריך קהל לא ממוקד (טוב, אנשים עם חוש הומור, את זה קשה למקד), אתה יכול לבנות על קליקים באתרי שותפים של אדוורדס ולשלם על זה 5 אגורות לכניסה, יכול להיות שייכנסו כאלו שלחצו כי ביקשו מהם (וקרוב לוודאי שזה יקרה), אבל יש גם סיכוי סביר שאם האתר יהיה מספיק מושך וטוב הם יישארו ויראו מה יש שם וכו'. ילחצו על האדסנס? אני מניח שלא..ייחשבו כחשיפה לבאנר? זה כן.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
פרסום ממוקד הרבה יותר משתלם לפי דעתי.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|