|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח.. אני לא מבין איך אנחנו יכולים לעזור לך...
אם זה נוח לך, תישאר, מה שלא נוח לך- תחליף. אישית- אני חושב שמי שעובד הרבה זמן על המחשב חייב שיהיה לו כיסא נוח ומסך טוב (במיוחד אם זה LCD, יש המון סוגים גרועים). וכאחד שמשתגע כשהמחשב לא זז/נתקע באמצע עבודה, אני מצוייד במחשב על :] |
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
אוי זה נשמע טיפשי שבן אדם רוצה לעשות משהוא לעצמו הוא מתמקד בעבודה שלו הוא שוכח איפה הוא נמצא , הייתי יכול לעבוד גם במקום הכי צנוע בעולם העיקר יש את האמצעים הדרושים , לא צריך יותר מזה , לא מדובר פה על בן אדם מכובד עם מקצוע , אתה עורך דין משהוא חח? לא יותר מדי בשבילך ?
תעשה את עצמך בן אדם שתגדל יהיה לך מה שתרצה , תכבד את מה שיש לך עכשיו אתה צריך לאהוב את המקום שאתה נמצא בו במיוחד החדר שלך לא משנה איזה חדר זה , תמסור את נשמתך לעבודה ותתחיל לאהוב , אין דבר שלא רוצים תמיד משיגים מכוח הרצון בינתיים מסתפקים במה שיש מי שלא מסתפק מפסיד יותר ומתישהוא ידע להעריך את זה ועם אתה לא אוהב אל תתפנק בפני ההורים תלך לעבוד ! ככה תרגיש שאתה באמת משיג את מה שאתה רוצה !! החדר שלך נראה נחמד ! |
![]() |
![]() |
# 43 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואפשר לחשוב שהוא איזה איש מקצוע =P חח והרגת אותי עם הקשר בין המשפטים XD "אל תתפנק בפני ההורים!! ככה תשיג מה שאתה רוצה!! החדר שלך נראה נחמד! (ברור?!)"
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|