הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-06-07, 23:55   # 41
OmerN
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

OmerN לא מחובר  

חחחח.. אני לא מבין איך אנחנו יכולים לעזור לך...
אם זה נוח לך, תישאר, מה שלא נוח לך- תחליף.

אישית- אני חושב שמי שעובד הרבה זמן על המחשב חייב שיהיה לו כיסא נוח ומסך טוב (במיוחד אם זה LCD, יש המון סוגים גרועים).
וכאחד שמשתגע כשהמחשב לא זז/נתקע באמצע עבודה, אני מצוייד במחשב על :]
  Reply With Quote
ישן 01-07-07, 00:14   # 42
server123
חבר בקהילה

מיני פרופיל

server123 לא מחובר  

אוי זה נשמע טיפשי שבן אדם רוצה לעשות משהוא לעצמו הוא מתמקד בעבודה שלו הוא שוכח איפה הוא נמצא , הייתי יכול לעבוד גם במקום הכי צנוע בעולם העיקר יש את האמצעים הדרושים , לא צריך יותר מזה , לא מדובר פה על בן אדם מכובד עם מקצוע , אתה עורך דין משהוא חח? לא יותר מדי בשבילך ?
תעשה את עצמך בן אדם שתגדל יהיה לך מה שתרצה , תכבד את מה שיש לך עכשיו אתה צריך לאהוב את המקום שאתה נמצא בו במיוחד החדר שלך לא משנה איזה חדר זה , תמסור את נשמתך לעבודה ותתחיל לאהוב , אין דבר שלא רוצים תמיד משיגים מכוח הרצון בינתיים מסתפקים במה שיש מי שלא מסתפק מפסיד יותר ומתישהוא ידע להעריך את זה ועם אתה לא אוהב אל תתפנק בפני ההורים תלך לעבוד ! ככה תרגיש שאתה באמת משיג את מה שאתה רוצה !!
החדר שלך נראה נחמד !
  Reply With Quote
ישן 01-07-07, 00:22   # 43
Source
חבר מתקדם

Source's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Source

Source לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי server123 צפה בהודעה
אוי זה נשמע טיפשי שבן אדם רוצה לעשות משהוא לעצמו הוא מתמקד בעבודה שלו הוא שוכח איפה הוא נמצא , הייתי יכול לעבוד גם במקום הכי צנוע בעולם העיקר יש את האמצעים הדרושים , לא צריך יותר מזה , לא מדובר פה על בן אדם מכובד עם מקצוע , אתה עורך דין משהוא חח? לא יותר מדי בשבילך ?
תעשה את עצמך בן אדם שתגדל יהיה לך מה שתרצה , תכבד את מה שיש לך עכשיו אתה צריך לאהוב את המקום שאתה נמצא בו במיוחד החדר שלך לא משנה איזה חדר זה , תמסור את נשמתך לעבודה ותתחיל לאהוב , אין דבר שלא רוצים תמיד משיגים מכוח הרצון בינתיים מסתפקים במה שיש מי שלא מסתפק מפסיד יותר ומתישהוא ידע להעריך את זה ועם אתה לא אוהב אל תתפנק בפני ההורים תלך לעבוד ! ככה תרגיש שאתה באמת משיג את מה שאתה רוצה !!
החדר שלך נראה נחמד !
היה נחמד אם היה יותר סימני פיסוק =]
ואפשר לחשוב שהוא איזה איש מקצוע =P
חח והרגת אותי עם הקשר בין המשפטים XD "אל תתפנק בפני ההורים!! ככה תשיג מה שאתה רוצה!! החדר שלך נראה נחמד! (ברור?!)"

ליצירת קשר:
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום