הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-06-07, 12:52   # 11
Eli-Hai
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Eli-Hai לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי iDan | Gold-host צפה בהודעה
טל - אני לא מאמין שיש יצורים חיים בשמש... הטמפ' שמה די גבוהה לקיום חיים.
הוא דיבר על מערכת השמש, מערכת השמש מכילה מספר כוכבי לכת אשר סובבים סביב השמש, ויחד הם יוצרים את מערכת השמש. יש ביניהם את כדוה"א, שבתאי, חמה, צדק ועוד...

בעיקרון סרקנו עד איפה שהצלחנו להגיע. אין סימנים ממשיים לקיום חיים מחוץ לכדוה"א. אבל אני מאמין שיש.
  Reply With Quote
ישן 30-06-07, 14:03   # 12
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

דווקא בנפילים אמרו משהו נכון...שהוכח לפי ההסטוריה כנכון ברוב המקרים...
כאשר יש גזע שחזק יותר מהאחר, הוא לבסוף ישלוט עליו.

במידה והתחקירים נכונים וישנם חוצנים והטכנולוגיה שלהם משוכללת יותר משלנו, הם לבטח ישלטו עלינו (במידה והם לא ירצו לשלוט עלינו בתחילה, האדם יגרום להם לרצות בכך שהאדם ינסה לקחת להם את הטכנולוגיה ולשלוט עליהם...).

אגב, לפי מה שאמרתי (דעתי בלבד), מלחמת הכוכבים מבוססת על עקרונות אמיתיים ונכונים, כך שזו לא סתם עוד פנטזיה/מדע בדיוני בלבד - ראו שגם שם האדם משמש כעבד (לא זוכר את השם של הסרט בדיוק אבל זה כשדרטודר (אם ככה רושמים) היה ילד...כשהוא בנה אתה הפוד שלו...אני זוכר משם את סבולבה ).

מה שכן מעניין אותי הוא שאם ולחיזרים יש טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר משלנו, למה הם לא הגיע לכדור הארץ וכבשו אותנו? ונגיד והגיעו, למה עדיין לא כבשו? אם הם הגיעו לארץ, למה הם לא כובשים?
(אני זוכר בבטמן החדש שיצא לפני כמה זמן שבו האויב שלו (לא זוכר את השם, זה שלימד אותו בהתחלה) אמר לו שהם שולטים בגוטהם מבחינת הכלכלה וכו'...אולי גם ככה אצלנו פה בכדור הארץ, אולי החיזרים/חוצנים גורמים למפלות בבורסה, ועוד...על כך נדע או שלא נדע אף פעם).

נכון לכרגע? מקווה שלא ימצאו זכר לחיזרים.

המשך יום נעים וסוף שבוע טוב!.

אי-מייל: admin at freshserv.net.

Last edited by FreshServ.Net; 30-06-07 at 14:05..
  Reply With Quote
ישן 30-06-07, 14:09   # 13
Gak | WebPower.co.il
חבר וותיק

מיני פרופיל

Gak | WebPower.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshServ.Net צפה בהודעה
מה שכן מעניין אותי הוא שאם ולחיזרים יש טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר משלנו, למה הם לא הגיע לכדור הארץ וכבשו אותנו? ונגיד והגיעו, למה עדיין לא כבשו? אם הם הגיעו לארץ, למה הם לא כובשים?
בטח הם חוקרים אותנו... יש כמה אנשים שאומרים שהם ראו עב"מים ודמויות מוזרות עושים דברים מוזרים.
אולי הם לא יודעים שהם יותר מתקדמים...
  Reply With Quote
ישן 30-06-07, 14:16   # 14
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gak | Sprint-Serv.net צפה בהודעה
בטח הם חוקרים אותנו... יש כמה אנשים שאומרים שהם ראו עב"מים ודמויות מוזרות עושים דברים מוזרים.
אולי הם לא יודעים שהם יותר מתקדמים...
אם להגיד את האמת? אישית אני חושב שמבחינת טכנולוגיה אף אחד מאיתנו האזרחים הפשוטים לא יכול לדבר...לפי דעתי, הצבא (בכל העולם, כל צבא ושלו) מסתירים מהאזרחים טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר מגבול מחשבותינו בדבר טכנולוגיה שאפשר לפתח בעידן הזה...

שוב, זו דעתי בלבד...ישנם שיחלקו עליה.

אי-מייל: admin at freshserv.net.
  Reply With Quote
ישן 30-06-07, 15:15   # 15
iDan | Gold-host
Permanently Banned

מיני פרופיל

iDan | Gold-host לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshServ.Net צפה בהודעה
אם להגיד את האמת? אישית אני חושב שמבחינת טכנולוגיה אף אחד מאיתנו האזרחים הפשוטים לא יכול לדבר...לפי דעתי, הצבא (בכל העולם, כל צבא ושלו) מסתירים מהאזרחים טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר מגבול מחשבותינו בדבר טכנולוגיה שאפשר לפתח בעידן הזה...

שוב, זו דעתי בלבד...ישנם שיחלקו עליה.

אני מסכים איתך .
אבל לפי דעתי הטכנולוגיה בה משתמשים החייזרים במידה וקיימים ואני מאמין שכן קיימים היא מתקדמת
פי כמה וכמה משלנו .
מה שמעניין זה שהחייזרים משתמשים בחומר דמוי דלק והוא לא דלק באמת , והוא די חסכני - אחת
מהטכנולוגיות שלהם , מעניין מאוד לדעת איך הכל נעשה ולדעת עוד אודות הטכנולוגיות שלהם ומה ניתן
לעשות באמצעותן .
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום