|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בעיקרון סרקנו עד איפה שהצלחנו להגיע. אין סימנים ממשיים לקיום חיים מחוץ לכדוה"א. אבל אני מאמין שיש. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
דווקא בנפילים אמרו משהו נכון...שהוכח לפי ההסטוריה כנכון ברוב המקרים...
כאשר יש גזע שחזק יותר מהאחר, הוא לבסוף ישלוט עליו. במידה והתחקירים נכונים וישנם חוצנים והטכנולוגיה שלהם משוכללת יותר משלנו, הם לבטח ישלטו עלינו (במידה והם לא ירצו לשלוט עלינו בתחילה, האדם יגרום להם לרצות בכך שהאדם ינסה לקחת להם את הטכנולוגיה ולשלוט עליהם...). אגב, לפי מה שאמרתי (דעתי בלבד), מלחמת הכוכבים מבוססת על עקרונות אמיתיים ונכונים, כך שזו לא סתם עוד פנטזיה/מדע בדיוני בלבד - ראו שגם שם האדם משמש כעבד (לא זוכר את השם של הסרט בדיוק אבל זה כשדרטודר (אם ככה רושמים) היה ילד...כשהוא בנה אתה הפוד שלו...אני זוכר משם את סבולבה ![]() מה שכן מעניין אותי הוא שאם ולחיזרים יש טכנולוגיה מתקדמת הרבה יותר משלנו, למה הם לא הגיע לכדור הארץ וכבשו אותנו? ונגיד והגיעו, למה עדיין לא כבשו? אם הם הגיעו לארץ, למה הם לא כובשים? (אני זוכר בבטמן החדש שיצא לפני כמה זמן שבו האויב שלו (לא זוכר את השם, זה שלימד אותו בהתחלה) אמר לו שהם שולטים בגוטהם מבחינת הכלכלה וכו'...אולי גם ככה אצלנו פה בכדור הארץ, אולי החיזרים/חוצנים גורמים למפלות בבורסה, ועוד...על כך נדע או שלא נדע אף פעם). נכון לכרגע? מקווה שלא ימצאו זכר לחיזרים. המשך יום נעים וסוף שבוע טוב!.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 30-06-07 at 14:05.. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי הם לא יודעים שהם יותר מתקדמים... |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
שוב, זו דעתי בלבד...ישנם שיחלקו עליה. המשך יום נעים וסוף שבוע טוב!.
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל לפי דעתי הטכנולוגיה בה משתמשים החייזרים במידה וקיימים ואני מאמין שכן קיימים היא מתקדמת פי כמה וכמה משלנו . מה שמעניין זה שהחייזרים משתמשים בחומר דמוי דלק והוא לא דלק באמת , והוא די חסכני - אחת מהטכנולוגיות שלהם , מעניין מאוד לדעת איך הכל נעשה ולדעת עוד אודות הטכנולוגיות שלהם ומה ניתן לעשות באמצעותן . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|