![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[עזרה] בנוגע לשרת משחק.
נגיד ויש לי חשבון SSH ואני הורדתי את הקבצים של המשחק והרצתי שרת.
כדי להריץ עוד שרת אני צריך להוריד עוד פעם את הקבצים? או שפשוט להריץ עוד פעם? ונגיד והורדתי והתקנתי metamod ' webmod ' adminmod .. אז אותה השאלה לכל שרת אני צריך להוריד את זה בנפרד? ועוד שאלה.. נגיד שיש לי שרת שרץ ואני ערכתי בו שינויים כלומר קינפגתי אותו.. איך אני עושה לו ריסטרט? או שמפיל ומחזיר אותו? ועוד שאלה.. מה התיקייה שבעצם השרת עליה? hlds_l ? או שתיקייה אחרת? תודה לעוזרים :P
172.27.75.24 Last edited by binky; 29-06-07 at 07:58.. סיבה: אממ |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
לגבי הרצת עוד שרת על אותם קבצים , אסור!.
אתה חייב להוריד עוד הפעם את הקבצים (לתיקייה אחרת כמובן) , וכול מוד אתה מתקין מהתחלה ובניפרד. למרות שיותר מומלץ לעשות עוד משתמש לכול שרת. כדי להפיל שרת תכתוב את הפקודה : killall hlds_run killall hlds_i686 עדיף לך ליצור קובץ הרצה כך: nano kill --------- killall hlds_run killall hlds_i686 --------- CTRL X ENTER -------- chmod +x kill ואז כול הזמן שתירצה להפיל את השרת פשוט תכתוב ./kill אממ וזהו בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שהתכוונתי לאסור , התכוונתי שככה בחיים לא תוציא את מיטב הביצועים מהשרת,
כמובן שאתה יכול לעשות כול מה שעולה על דעתך. וbinky , הסברתי מה לעשות כדי להפיל, אבל בכול זאת כך לינק מוכן: כתוב את זה בשרת .... wget http://bigame.co.il/kill פשוט תן לו רק גישות הרצה. Last edited by snirk; 29-06-07 at 14:50.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|