|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב, תודה על התגובות. אשמח לעוד.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא הבנתי את העקיצה :|
הדבר היחיד ששמתי לב כאן זה ש60% מחברי הפורום יותר עוקצים מאשר מגיבים לעיצוב. sheeze זה נכון שהשרת ש"השתמשתי" בו מTM, אבל מכיוון שזה לא יופיע במידה ומישהו ירצה את העיצוב אין טעם לקחת את זה למקומות מוגזמים. Last edited by OmerN; 28-06-07 at 19:48.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
אני יפרט בשבילך...
אני דיי ותיק בפורום ועברתי פה הרבה שינויים ומהפכים.פעם התגובות שנראו בפורום היו:"נחמד","יפה" וכדומה. בזמן האחרון אנשים כמוך ואחרים זוכים לתגובות בהרחבה שמסבירים מה לתקן כידי להפוך את העיצוב למשהו יותר טוב. ואני מצדיע לאנשים האלו שמשקיעים כמה דקות מזמנם כידי לכתוב את התגובה שלהם. אבל אז באים אנשים כמוך שזורקים זיין על מה שאנשים כותבים ומגיבים ב"תודה, אפשר עוד?". אין לי בעיה שיכתבו לך עוד 200 תגובות אבל ברגע שכותבים לך תגובה לעניין תדאג לתקן את העיצוב ולנסות מה שהבן אדם המליץ לך. במקום זה מה עשית? הלכת לפורום אחר וניסית למכור עיצוב זול ולא מושקע. לא מעוניין להתקדם ולשפר את העיצוב שלך? אל תפרסם עבודות בפורום. זה משגע אותי ואני ישגע את אלו שמתעלמים מתגובות בונות של חברים כאן בפורום. תחשוב על זה ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
העיצוב יפה, הכפתורים לא אהבתי לא ממש קשורים לאתר אממ וגם המספרים בכפתורים לא קשורים.
איפה שכתוב ההצלחה שלנו בכסף שלכם או משהו כזה אז ה"ח" ניראת כמו "ר" בכל זאת תשנה את זה לא ניראה משהו, סך הכול העיצוב יפה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה מודע לכך שבני האדם שונים וכך גם דעותיהם, נכון? אז למה אתה חושב שבגלל דעה של אדם אחד אשנה עיצוב שלם (ולא מדובר באדם שאמור לקבל את העיצוב)? במידה ואראה תגובות עם ביקורת דומה ועצות דומות לשיפור, אני באמת אעשה עם זה משהו! חוץ מזה, שכן התייחסתי לתגובה שלך והבהרתי קצת את התמונה. בכל זאת, תודה על התייחסות. אבל תעשה טובה, אל תכליל. sheeze, אני לא מאמין שTM יצרו את התמונה שהשתמשתי בה... הם לקחו אותה ממקור אחר, ואני לקחתי מהם. עריכה: http://www.sendup.net/uploads/03b868385e.jpg ניסיתי להבליט יותר את העיצוב כך שהצבעים ייראו יותר. Last edited by OmerN; 28-06-07 at 22:03.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |