![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בגרות בביולוגיה
ביום חמישי, ב9 [לפחות אצלי].
עוד מישהו ניגש? מקצוע מומלץ, מאוד הגיוני וקל. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
גם אני אמור לגשת...אצלנו הבי"ס עובד במסלול של 2 מקצועות 5 יח"ל (במקרה שלי פיסיקה ומחשבים)+ 3 יח"ל ביולוגיה (כ"רשת בטחון" למקרה שאתה פורש מהמקצועות האחרים)....ואני החלטתי לפרוש מביולוגיה, כי אני לא משהו בזה (הציונים בפיסיקה ובטח במחשבים הרבה יותר גבוהים מהציונים בביולוגיה)..וחבל לי להשקיע 4 שעות בשבוע על זה... בגלל שלא מאשרים לי לפרוש (למרות שאמורים..וזה אולי יסתדר בתחילת שנה הבאה), אני רשום בבגרות הזאת..אבל בשעות כאלה אני ישן ![]() Last edited by meshuga; 27-06-07 at 16:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה מקצוע קל ומאוד הגיוני אם מלמדים אותו.
אני רק יכול להגיד שאני תלמיד מגמת ביוטכנולוגיה אשר כלול בה את המקצועות : ביולוגיה כימיה וביוטכנולוגיה (כל אחד מהוות 5 יח'). מורות הביולוגיה בבית הספר אורט קרית ביאליק הם פשוט בושה למקצוע הביולוגיה. מורות שלא מלמדות וזה ממש ממש קשה להצליח מתי שנותנים לך מבחן בגדול של 30 עמודים (שום הגזמה ממש ככה כפול ממבחן בגרות יש לנו מורה פשוט משוגעת) בלי ללמד , ובנוסף המורה שלנו היא חרא של בן אדם ואני לא ממש תלמיד שקט בלשון המעטה אז יצא ככה שאני והיא עשינו כמעט הכל במשך 3 שנים שלמדתי איתה חוץ ממכות עד שהחלטתי לפרוש כי המגן היה יכול להיות בהתאם במידה והייתי ממשיך , אז אני עושה 10 יחידות של כימיה וביוטכנולוגיה וממשיך במסלול עיוני. שיהיה בהצלחה לכל הניגשים ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני ניגש מחר רק ליחידה אחת....
(אנחנו לא צריכים יותר) בהצלחה לכולם.... מגישים אותי על ציון לא משהו אז אני אצטרך ציון גבוהה מאוד..
# 5 |
Permanently Banned
|
בהצלחה לכולם!
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
תראה, אני עצלן..
אבל יש לי מספיק דברים על הראש.. חוץ מזה שזה עניין עקרוני, כלומר, הבי"ס בוחר בשבילי מה ללמוד (כאשר זה מקצוע בחירה).. קלה, אני יכול לעבור...זה אני בטוח שביום למידה אני יכול..השאלה האם זה שווה ..אני יגיד לך שלא, אחרים יגידו שכן. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תומך בך ב 100%
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
זה לא מקצוע חובה בכל בתי הספר נכון?
(אני יודע שאצלנו זה כן כי רוב התלמידים באים ממושבים, אני לא)
# 10 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
זה מקצוע בחירה בדיוק כמו פיסיקה, כימיה, מדעי המחשב, גאוגרפיה וכו... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|