|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
שם: עמית
עיסוק : מעצב- בונה אתרים לעצמי =) שיער : בלונדיני-חום עיניים : חום תחביב : מחשבים, משחקים, שטויות ובייגלה XD גיל : 13 אייסיקיו : 326348796 |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
שם: דניאל
עיסוק : גראפיקאי \ מתכנת במשרה מלאה שיער : ארוך. כהה. בקרוב פסים עיניים : ירוקות תחביב : גיטרה ושירה, מוזיקה, BMX גיל : 18 אייסיקיו : אין :P הייתי מוסיף עוד כמה שאלות... |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
שם: נ.
עיסוק : דיגיי שיער : חום בהיר עיניים : חום - ירוק תחביב : לתקלט, כדורסל, מסיבות, חברים גיל : 17 אייסיקיו : 325353 |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שם : אור סולומון
גיל : עוד מעט 15 שיער : WTF?!? טוב , חום שטני? עיניים : ירוק כחול תחביבים : לאנוס את ניר במסן ![]() ![]() עיסוק : מפרסם , ודברים מהצד איסי : 898202 יעללה ביי |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
שם: אודי מ'.
גיל: עוד מעט 19 [עוד...חצי שנה..] שיער: שחור עיניים: חומות. עיסוק: תיכנות, עיצוב וייעוץ. תחביבים: סנוקר, לעצב את החדר שלי, סרטים...וכו'
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
שם: נדב פרץ
עיסוק: מנהל קהילות? חחח שיער: שטני עיניים: חום בהיר תחביב: אופניים בעיקר, לצאת, אחסון אתרים כנראה חחח גיל: 14 אייסיקיו: אני חושב שפרצו לי אותו כבר XD מסנג'ר: nadav@bbf.co.il |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
שם : אושר אלביליה
עיסוק : מנהל עסק אכסון אתרים שיער : שחור עיניים :חומות תחביב : מחשבים ,מסיבות, כדורגל גיל : 16 וחודשיים :P איסיקיו : 9801112 |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
שם: ליאור
עיסוק : מתכנת =\ שיער : שחור עיניים : ירוקות תחביב : כדורסל, מחשב :| גיל : 17 עוד פחות מחודש גובה: 1.90 ![]() Last edited by 4ior; 23-06-07 at 14:02.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|