|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
זה נראה אחלה ..טוב לכרטיס ביקור ..רק תבליט את הטקסטים יותר ותגדיל אותם..
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
כשמעצבים כרטיס ביקור 2 דברים להתחלה
3.5x2inch הגודל באינצ'ים 300DPI מינימום עבודה נחמדה... עיצוב די חובבני לדעתי האישית |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
גם לדעתי, אפשר להשקיע בלוגו יותר, וגם ב-"V".
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
נראה נחמד, זה 300DPI ?
במידה וכן זו הרזולוציה המתאימה לכרטיס ביקור, בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
זה גדול מידי...
תקטין.. וגם לא אהבתי את הצורה הזאת שעשית מעל הקלאופטרה... היא גם לא הכי קשורה ומתאימה.. .וגם פעם הבאה שאתה עושה צורה... תלחץ תוך כדי על SHIFT בשביל שהיא תצא מדוייקת... כי כאן היא כזאתי מחוצה... עריכה: אה ועוד משהו... בעבודות דפוס... צריך לעבוד עם צבעי הדפסה... [אני לא יודע אם זה מה שעשית... אבל סתם לידע כללי...]: עבודות שהולכות אחר כך לדפוס עושים עם צבעי CMYK Uלא עם צבעי RGB כמו שמתחילים בברירת מחדל ב פוטושופ... אז אעם רוצים לשנות ל צבעי CMYK צריך כשפותחים מסמך חדש בחלון שבו מגדירים רזולוציה וכל זה... הולכים ל: Color Mode: ואז בוחרים שם במקום RGB CMYK או אם עשית עבודה ב RGB ואתה רוצה להחליף אותה ל CMYK... אתה הולך ל: Image>Mode >CMYK Color Jחחח אני יודע שזאת הייתה חפירה רצינית... אבל זה חשוב! Last edited by zMatanel; 21-06-07 at 11:59.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
![]() נחמד מאוד!
![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
לא רע.
לדעתי התמונות שברקע (קדמי ואחורי) קצת הורסות. משהו שם גורם לזה להראות מגושם מעט; אולי הצורות המוכנות ליד כל שורה.. על גודל אין מה להעיר כאן.. זה הולך להדפסה אני מבין? יישר כוח.
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
משום שכיום, הבתי דפוס המתקדמים מדפיסים גם בערכת צבעים של RGB, ואין לזה ממש משמעות. תודה על התגובות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|