|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה פותח לך איזה דפים שאתה רוצה..
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מה הקשר מודולים?
מערכת מבוססת מודולים זו בדרך כלל מערכת ניהול תוכן שאפשר להוסיף לה כל מיני סוגים של מודולים כגון פורומים, תגובות, משתמשים, כתבות וכו'... כמו במערכות HebNuker ו Joomla. במערכות האלו, יש שימוש במודולים. במערכת שלך אין שום מודולים ואין שום קשר למודולים.
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה כזה מערכת של פתיחת דפים ועריכתם בקלות לאתרי תדמית.. ספרים וכו'
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, כל הכבוד שאתה נותן את זה בקוד פתוח, בהצלחה ![]()
![]() |
# 15 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חח מה אתה מסטול שחר O_O
איזה מודולים אבל נחמד על היוזמה של הקוד הפתוח! חכה תיראה תמערכת שאני מפתח עכשיו אתה קופץ מהקומה השלישית XD ודבר איתי בנוגע לקזינו נירא לי נלך על זה בסוף
# 16 |
Whatever
|
כשמישהו יבוא אליך לאתר שהפעיל את זה ויזריק לך משהו לשאילתת SQL בגלל שזה לא מאובטח - אתה גם תגיד את זה? תעשה לי טובה.
# 17 |
חבר וותיק
|
אחלה יוזמה כל הכבוד..
יש לך הרבה מה לייעל בקוד.. ולסדר אותו.. סתם איזה משהו ששמתי לב מתוך רפרוף.. במקום PHP קוד:
PHP קוד:
# 18 |
חבר וותיק
|
כמה הערות אם אפשר...
תשתדל לאבטח את המערכת כמיטב יכולתך, תשתדל שהקוד יהיה מסודר ונקי, זה דיי יכול לעזור בקריאת הקוד ועריכתו במידת הצורך.
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קוד פתוח=אפשרות לשנות את הקוד עצמו ואם זה לא מאובטח, זה בסדר, כי אנחנו יכולים לאבטח ולעשות את זה יותר טוב. אבל בכל מקרה, זה לא זה וזה לא מערכת מודולים. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
קראתי תתגובות של כולם..
אממ אוקי אז זאת מערכת ניהול דפים + פתיחת דפים. TOMER: איבטחתי את המערכת פשוט לא עידכנתי את זה בקוד. עכשיו זה פועל עם htmlspeicalchars אמרתי לכם כבר, תעשו עם הקוד מה שאתם רוצים..הוא שלכם O-B: תודה רבה לך. לקחתי לתשומת ליבי. דניאל: דבר איתי^^ עריכה: הדבקתי את הקודים מחדש, עם האבטחה ועוד כמה דברים שהיו נחוצים, admin.php http://postyourcode.info/index.php?s...e&id=723147519 index.php http://postyourcode.info/index.php?s...&id=1103835454 עידכון: בקרוב תראו את המערכת הזאת באתר שלי www.Startzero.net :>
Last edited by Startzero.net; 12-06-07 at 10:51.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|