|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
תלונות - LIVEDNS , DTNT ,ISOC וכו'
לאחר שיחה מעמיקה בנושא היום עם האחראית מטעם איגוד האינטרנט הישראלי ואף גם שיחה עם נשיא איגוד האינטרנט הישראל ד"ר רימון לוי,הוחלט על הדבר הבא :
לכל מי שיש לו על מה להתלונן על דומיין דה נט (DTNT) לייב-די-אן-אס (LIVEDNS) אינטר ניק ואף גם האיגוד עצמו,מוזמן להעביר את התלונות במייל , עד 15/6/07 (יום ו'). נא לצרף שם מלא,פלאפון סלולארי (במקרה שהתלונה תמצא מוצדקת),מייל כמובן,שעות לחזרה ושם הדומיין. כל התלונות ייבדקו ותשובה תוחזר עד יום עסקים אחד מרגע קבלת התלונה. תלונות על כל רשמי המשנה,ואף גם איגוד האינטרנט עצמו. את התלונות יש להעביר לכתובת הדוא"ל הבאה : alon.vg@gmail.com חובה לצרף שם מלא,פלאפון סלולארי(במקרה שהתלונה תמצא מוצדקת), מייל,שעות נוחות לחזרה ושם הדומיין. התלונות תיבדקנה מול הרשמים והאיגוד,והתשובה היא מובטחת. יום נעים, אלון. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אני פשוט מטפל עם כל הגורמים ובודק כל תלונה לעומק למרות זאת אתה יכול לפנות לאיגוד ישירות,ואולי לא לקבל תשובה בכלל. אני חבר באיגוד האינטרנט כבר יותר משנה ,אם אתה לא רוצה,אני בשום אופן לא מכריח אותך. אני לא מתכוון להתחנן,אם אתה רוצה,אתה מוזמן ,אם לא,אל תעשו הצפה של ספאם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|