|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
איזה כרטיס מסך יותר חזק למשחקים...?!
שלום!
איזה כרטיס יותר חזק למשחקים...? 1-ASUS Radeon X1950PRO 256BIT 256MB DDR3 PCI-EX16 או shappire או gigabyte -מה הכי טוב מביניהם? 2-SAPHIRE RADEON X1950XT 256MB 256bit ddr3 PCIex16 *מה יותר טוב וחזק מבחינת איכות ותצורה גרפית לצורך משחקי מחשב...? מהדגמים-X1950XT או X1950PRO.... 3- LeadTek GeForce 7950 GT Extreme-256MB 256bit ddr3- PCIe תודה לכולם! אלמוג לילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
XT
רק תתחשב שהליבות שלהם מגיעות לטמפ' של עד 124.4 C שאני מחזיק בשיא הנוכחי הזה וזה הכי גבוה בארץ כנראה עם X1900GT |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ה-XT יותר חזק ב-20 אחוז
אם אתה רוצה לקנות עכשיו זה הזמן נגמר המלאי ונכנסים כרטיסים חדשים של DX10 של ATI כרטיס מאוד משתלם |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אוקיי משתלם אבל... הוא הכי חזק למשחקים כמו המשחקים:
call of duty'call of duty 2 ועוד...? הוא הכי חזק מבין ה3 הכרטיסים האלו..? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עד לא מזמן היה לי את הכרטיס radeon 9200 והוא הריץ את משחקים ברמה הזאת (והוא כרטיס ישן...), אז אין סיבה שהכרטיס החדש לא יעשה זאת.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
ברור אחי שיריץ לך משחקים כאלו...
עד לא מזמן היה לי את הכרטיס radeon 9200 והוא הריץ את משחקים ברמה הזאת (והוא כרטיס ישן...), אז אין סיבה שהכרטיס החדש לא יעשה זאת.. יוכול להיות הריץ אבל באיכות של בלוק ציור :] |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
דווקא לא אחי..הריץ לי יפה מאוד, באיכות גבוהה..! רק שעשיתי לו קצת אוברקלוקינג אז יכול להיות שזה בגלל זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
חחח מקווה ששמת לב להודעה שלי.
תקנה את הX1950PRO של POWER COLOR עם הקירור אם אתה הולך על 1950PRO זה ישתלם |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תשמעו... אני צריך כרטיס הכי טוב לCALL OF DUTY ה1 וה2 כי אלו 2 המשחקים שאני ישחק.. אולי בעתיד CALL OF DUTY 4...
מה הכי כדי לי מהכרטיסי המסך האלה ואם אפשר כמה FPS יהיה לי...? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מישהו??
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|