![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[ASP] בחירת אפשרות מ סלקט
יש לי ב DB ערך של איזה value , אני שולך את הערך ואני רוצה לסמן את הערך הזה ב סלקט
דוגמה קוד:
<select name="Rooms"> <option value="1">1</option> <option value="1.5">1.5</option> <option value="2">2</option> <option value="2.5">2.5</option> <option value="3">3</option> <option value="3.5">3.5</option> <option value="4">4</option> <option value="4.5">4.5</option> <option value="5">5</option> <option value="6">6</option> <option value="7">7</option> <option value="8">8</option> <option value="9">9</option> <option value="10">10</option> </select> כלומר שתהיה מסומנת למשתמש כבר בטופס תודה מראש לעוזרים. Last edited by stav; 09-06-07 at 19:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
selected="selected"
ואגב, לידע כללי, אם ה value שווה למה שיש אחרי ה <option> - לא צריך לרשום אותו. משמע ש: <option value="1">1</option> זה שווה ערך ל <option>1</option>
# 3 |
חבר בקהילה
|
כן אבל איך הוא ידע איזה ערך לעשות לו ? הרי זה שמור במשתנה ולא מסומן
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
צריך לעשות בדיקה, אם הערך בסלקט שווה לערך המסד אז לכתוב את הoption כ"סלקטד"...
לא יודע בידיוק איך קוראים לזה ב-ASP אבל בעקרון switch, שימוש ב-case, או לחלופין ifים...
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם יש לך FOR שמדפיס הכל, אז זה ממש לא בעיה.
אתה עושה את הFOR ואז אתה עושה: if i=rs.fields("some..") then response.write עם selected else response.write לא נבחר end if: ואם אין לך, אז אתה צריך לעשות IF בכל אחד מהאפשרויות. יעני IF=SOMEVALUE. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|