|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ביקורת על יאיר הרמאי ועל חברת LinuxServ ה"טובה",
אז ככה לפני שלוש חודש רכשתי מיאיר שרת משחק , חשבתי הוא רמה וזה , אז במשך 3 חודשים רק סבלתי , החלפות IP נפילות של השרת , ובנוסף בחודש האחרון עשה קומבינה עם חברים שלו והם גם לקחו לי את השרת , ושאני ניגש אליו במירק ואומר לי תעזור לי , הוא גם טוען שאני לא לקוח שלו , אז אוהד אני אומר לך קח את הדברים וסע מיאיר הרמאי , ובנוסף לשרת משחק , זה היה שרת משחק פרוץ , ואני אדאג שהוא לא ימכור יותר שרתים לפרוץ רמאי מסכן.. יאיר אז אני אומר לך הד ארצי בשבוע הקרוב ישלחו לך מכתב יא רמאי |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
עצוב לשמוע,כבר שמעתי אליו כמה ביקורות רעות .
מקווה שהוא ישתפר ולא יחזור על הטעויות של עצמו . |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
את זה שיאיר כבר לא משהו אני יודע אבל לשלוח מכתב להד ארצי? אולי אתה שיחקתה בזה אולי גם אתה תקבל כנס... וגם אם לא למה להיות בנאדם חרא וסתם לגרום לו לשלם כסף (מדובר בסכום גבוה). וככה גם אתה תפיל קהילות של פרוצים...(אם זה מעניין אותך בכלל , אם לא אתה סתם אגואיסט שלא חושב קדימה ילד בן 10 שחושב שאם הוא יגרום ליאיר לשלם אז זה יעזור למישהו חוץ מזה שהוא סתם הורס לבנאדם) |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
שמעתי דברים לא משהו על יאיר,זה רק מחזק אותם.
חבר פורום
|
טוב לדעת
אחראי פורום
|
ציטוט:
אז תסביר לי מה הקטע שיאיר ימכור שרתי משחק פרוצים וירוויח כסף כשבמידה והוא לא היה מוכר את אותם השרתים הפרוצים עוד כמה לקוחות (שלא היו פונים לעסקים פרוצים אחרים) היו קונים סטים ומשלמים לבעלי עסקים שמוכרים מקורי... בין היתר, אני ממליץ לפותח האשכול לשלוח מייל להד ארצי (אפשרי גם להעזר בבני בפורום שלנו) כדי שהם יטפלו בו. המשך יום נעים ושבוע טוב!.
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וגם אני שילמתי לו סכום כסף , שילמד לא לעבוד על אנשים . |
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אני לא מאמין על יאיר \:
|