|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 161 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן, ליאור מסכים.
Last edited by zmstyle.com; 02-06-07 at 20:49.. |
![]() |
# 162 |
אחראי קהילה
|
אשמח שתשנו את השם משתמש ל -
דור בן עמי תודה. ![]() |
![]() |
# 163 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
שונה.
ציטוט:
|
|
![]() |
# 164 |
חבר וותיק
|
למה אני לא יכול לעשות שהלינקים בחתימה שלי יהיו כתומים ?
כמו כן הייתי שמח אם הייתם משנים את השם שלי מts ART לtsART בלי רווחים.. תודה רבה :] |
![]() |
# 165 |
חבר וותיק
|
למחוק
|
![]() |
# 166 |
חבר על
|
שלום, אשמח אם יהיה אפשרות שלנות את שמי ל:
SIGHT תודה!
הוסטסניון
|
שלום,
קיבלתי אזהרה על כלום ממש. הייתה לי בעיה במחשב שלא הצלחתי לפרמט, אז פתחתי נושא בפורום תוכנה, משחקים ומערכות הפעלה . מכיוון שרשום במפורש בתקצירים (קראתי את התקציר לפני שפרסמתי) "תמיכה טכנית כללית בנושאי המחשב, תוכנה, מערכות הפעלה ומשחקים. כמו כן ניתן לדון בעדכונים ובחידושים של עולם התוכנות \ משחקים \ מערכות הפעלה." אני עוד לא מבין מה הבעיה פה ולמה על סתם נותנים לי אזהרה, ולא משנה שזה אחרי שפתרתי את הבעיה כבר והיה אפשר לנעול את הנושא. בבקשה לטיפולכם. אני מרגיש שמנסים לתפוס אותי איכשהוא בקטנה.. אני לא יודע אם זה מוצדק בכלל .
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שונה. ציטוט:
א. ניסית לדבר עם שוסטר? ב. ניסית לדבר עם שוסטר? ג. ניסית לדבר עם שוסטר? ד. האזהרה מוצדקת, לא יודע אם ניסית לקרוא מה כתוב שם, אני קראתי, שוסטר צדק. תסביר לי מה האינטרס שלנו לחפש אותך? עם כל הכבוד, מי אתה? פעם הבאה תדע, תלונות מהסוג הזה מטופלות ככה: פניה לנותן האזהרה. אין תשובה? להנהלה גבוהה, ככה זה עובד, כי בפעם הבאה, תקבל גם אזהרה על זה שאתה שם פה וגם האזהרה הקודמת לא תטופל. |
||
![]() |
# 169 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב. כן ג. כן ד. לדעתי האזהרה לא כל כך מוצדקת מכיוון שסה"כ זו בעיה שיש לי במחשב ולכן אני מפרסם את הבעיה שיש לי במחשב בפורום ששם מפרסמים בעיות במחשב. כשאני מקבל אזהרה על כך שאני חושב שפרסמתי במקום הנכון, אני חושב שאני צריך ללכת להתלונן על זה, ואז אני חושב שבעצם נותנים לי אזהרה על סתם ומחפשים אותי. אממ לא יודע , אשכול "משוב" , חשבתי שפה מתלוננים, לא? ניסיתי לדבר עם שוסטר, באיזה שהוא מצב הוא כבר סינן אותי...
![]() Last edited by MoshikB; 04-06-07 at 19:35.. |
|
![]() |
# 170 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ולא, פה זה לא משוב על הנהלה, פה זה משוב על הפורום. כשאתה מתלונן על אזהרה אתה עושה את זה בפרטי, כשאתה מתלונן על מנהל, אתה עושה את זה בפרטי, זה מאז ומתמיד בפורום, מוזר שאתה לא יודע את זה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|