|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
במקרה שלך זה ברור, אנשים שנכנסים כשמבקשים מהם - לא יקנו משחק מחשב. במקרה של אתר שרוצה תעבורה זולה ולא חשוב איזו ומאיפה - זה כן יכול להיות טוב, גולשים שנכנסים כשמבקשים מהם יכולים להרשם לפורום או ללחוץ על פרסומות הלאה, או לשחק במשחק וכו'. לעסק זה לא טוב, זה ברור. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אם מישהו מעוניין בחשבון adwords בעל קרדיט של 100$ מאומת ומוכן לשימוש מיידי ב50$ בלבד (כבר אחרי תשלום של 5$ אימות) שייצור קשר.
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
סלקום עושים את זה, כל מי שלוחץ - קרוב לוודאי שיש לו פלאפון, וחלק מורידים רינגטונים. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אני בטוח שכל עסק, בהחלטה בין פרסום שבו יגרמו לאנשים "בכוח" להיכנס לאתר שלו לבין זה שייכנסו אל האתר שלו מתוך רצון יעדיף את זה. איך אני אגיד את זה בעדינות..? לא ניראה לי שלמי שזורק בסלקום 10,000$ בחודש (או כמה שלא יהיה) על פרסומות בגוגל מהסיבה הפשוטה שמדובר בשכיר שמשחק עם כסף לא שלו. אם יש לך אתר מכירות, אתה רוצה שהשקלים שאתה מוציא על פרסום יביאו תוצאות (מכירות). אם יש לך פורום, אתה רוצה שהשקלים שאתה מוציא על פרסום יביאו תוצאות (רישום לפורום). ברור לחלוטין שתקבל יותר תוצאות מפרסום לגיטימי מאשר מהונאות קליקים, למרות שברור לי שיכול להיות שתקבל אחוז המרה כלשהו (אם-כי נמוך) גם מהונאת קליקים. הרי תמיד יכול להיות שמי ששכנעו אותו להקליק על פרסומת ייכנס אלי לאתר ויגיד "וואלה, בדיוק רציתי לקנות את המשחק הזה" ויקנה אותו. אבל ברור לי שאחוז האנשים שזה יקרה להם יהיה נמוך יותר מאשר בפרסום לגיטימי. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום
|
לפי מה שהבנתי, אתם אומרים שאני יכול שוט להתחיל לשלם דולר?....
ומישהו מוכן לבדוק כמה יעלה לי המילים(כולם קשורים לאותו הנושא): "מייפל", "סטורי", "מיפל", "סתורי"? (כולם כמילה אחת-מכיוון שהם קשורים לאותו הנושא) |
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אנשים נכנסים יותר לתוצאה ראשונה מאשר לפרסומות בצד .. (לפחות אני)
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
קידום של המילים שרצית יהיה יותר יעיל.
לפני שאתה מפרסם תבדוק כמה כל נרשם חדש שווה לך, ומה יחס ההמרה שלך - כמה רשומים יש על כל 100 גולשים חדשים. אם כל נרשם חדש שווה לך דולר, ויחס ההמרה שלך הוא 20%, יהיה שווה לך להביא 100 גולשים ב-20 סנט לגולש. למה? 20 כפול 100=2000=20 דולר. מתוך 100 הגולשים שהבאת 20 נרשמו והביאו לך רווח של 20$. אם באמת יש רווח של דולר על כל גולש, וקהל רחב של מחפשים בביטויים שתבחר, תוכל לקבל המון רשומים חדשים לפורום, כביכול בחינם. אם תמצא ביטויים כמו "מייפל סטורי" וכל השאר, שבאמת מגיעים דרכם אנשים, העלות שלך תהיה 5 סנט לכל גולש, וכל גולש יביא לך רווח של 20 סנט - רווח נקי של 15 סנט על כל גולש! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|