![]() |
# 11 |
חבר על
|
אני עוזר כשאני יכול, והרבה,
ועם הזמן אנשים מחזירים טובות, כך או אחרת.
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
שחכתי לכתוב את זה שם אבל.. אני חושב שאם יש זמן וזה לא מפריע בכיף לעזור בלי תמורה.. תאמין לי אם אתה תהיה סבבה עם אנשים הם אחרי כמה זמן יחזרו ויגידו לך אתה עזרתה לי אז אני יעזור לך עכשיו ..
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני עוזר כמה שאני יכול אבל זה ממש תופעה הדבר הזה ואני חושב שיסכימו איתי
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
" שירותים חינמיים לבוני אתרים"
לא מספיק את נותן להם שירותים בחינם, בסוף הם משתינים עליך ![]() ![]() גם אצלי זה כך, "תתקין לי א' על השרת בבקשה", "למה השרת משחק שלי עושה ככה?".. הפכתי להיות מוקד תמיכה של חברות אחרות אפילו.. יש כאלה שעד לא מזמן היו מתקשרים לפלא כדי שאני יעזור להם ... אבל כמובן נדיב כמוני תמיד עוזר ![]() עד שאיזה אחד התקשר אלי ב1 וחצי בלילה (וזה אמיתי) והוא שואל אותי איך להתקין שרת משחק על המחשב... . ![]() ואז עניתי לו בשלילה.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כשיש לי זמן אני עוזר.
הבעיה היא שכשאני אומר שאין לי זמן או שאני לא רוצה אז זה ממשיך. כל חמש דקות אלרט שאני חייב לעזור, ושאם לא ילך הכסף על הדומיין והפרסום בGOOGLE ADSENSE.. כל כך חדש.. מסכנים, נקרע הלב. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
חח מה ציפית אחי?
ככה זה אחי
# 17 |
אקס מנהל
|
פשוט תלמד להגיד לא כשאתה לא יכול.. יהיה לך הרבה יותר קל
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
מכיר את זה אחי גם לי יש את אותה בעייה אני אוהב לעזור ולעזור אפילו שאני לא יכול או לא נשאר לי אני עדין עוזר =\ .. אבל ככה זה אחי אנשים רואים שאתה בנאדם טוב ואוהב לעזור יש כאלה שיערכו את זה ויש כאלה שינצלו את זה
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אומרים לא.. מבינים את זה כ"לא עכשיו" או "לא בתמורה לכלום" במקום כ"לא וזהו".
וזה לא שאני לא עוזר - תשאל כאן הרבה. כשאני יכול אני עוזר. אבל זה תלוי במה מבקשים ובזמן שמבקשים - יש כאלה שאין להם בושה לבקש תכנות אתר שלם בשביל "5% מהרווחים", שאתה יודע שרווחים לא יהיו, ויש כאלה שבאים לך בדיוק כשאתה באמצע עבודה אינטנסיבית ואתה אומר לא והם נורא מתבאסים. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|