|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אקס מנהל
|
אוליי מספיק כבר לדחוף את ההצעות שלכם? פותח האשכול, כל מי שאתה רואה שהוא "מנהל חברה" בחתימה שלו, אל תפנה אליו, אלה אנשים שרוצים לדחוף לך את השירותים שלהם.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא דחפתי לו שום הצעה, נכון יש לי עסק איחסון חוקי, אבל רציתי שהוא יפנה אלי כדי שאני יסביר לו על ה DA, רייסלרים,שרתי רדיו ועוד. ואז רק עם הוא יתעניין ויבקש הצעת מחיר, אז אני יציע
|
![]() |
![]() |
# 13 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אתה מוזמן ליצור קשר אני אנסה לעזור לך כמה שאני יכול, אבל תדע לך שתוך כמה ימים לא תגיע לרמה מספיק טובה... זה תחום שדורש זמן והשקעה.
# 15 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ב. בתור מנהל בפורום אתה אמור לעודד תחרות ושוק חופשי. אם יש אנשים שמוצאים לנכון לעזור לו ולשווק עצמם על הדרך, שיהיה להם בכיף. פותח האשכול, צריך להשתמש בתבונה בסיסית ולדעת לעצור אותם ברגע שהם מגיעים לשלב הצעת המחיר (במידה והוא לא מעוניין לשמוע אותה). בקיצור ולעניין? שיטה לגיטימית מאוד.
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
קודם כל אני מציע לך להשכיר רייסלייר וללמוד ואחר כך לעבור ליעודי \ מיני יעודי להתרגל וכו" פתיחת שרתי רדיו ,משחק וכו"
תתחיל מקטן ואז תלך לגדול כי חבל שישר תרוץ ותפתח חברה אם אתה לא יודע מה אתה עושה ..
# 17 | |
חבר על
|
ציטוט:
תיראה , אני לא מציע אני מסביר לו דבר דבר ובא הוא מועיל , לאחר מכן אני מציע לו כסף. אם תרצה תוכל לבוא לקורס החדש שאני מקים בקרוב , אם לא תקבל הסבר בחינם ![]()
![]() |
# 18 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
שוק חופשי זה בנאדם שבוחר עם מי לעבוד מחופש בחירה, אבל כידוע, הילדים פה הולכים על מי שעזר להם. אם היה מדובר בבנאדם מבוגר עם יכולת שיקול דעת אז מיילא, אבל מדובר בילד תמים שמנסים למכור לו שירותים. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|