|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קצר חשמלי? תסביר לי למה שדבר כזה יקרה. בנוגע לביצועים, אתה מבין שזה לא יכול להיות נכון שיש הבדל בביצועים אם המעבד, זיכרון והארדיסק הם אותו דבר? אתה אומר פה משהו לא הגיוני שלא יכול להיות פשוט. ג. מה? לא הבנתי. שאלת איזה מארז על הזאון? או על השרת ב-3K? זאון ברור ש-1U, השרת ב-3K, מיקרו-ATX. ד. לא, הגישה שלך לחיים היא גרועה מאוד אם אתה לוקח ויכוחים כאלה בצורה אישית ![]()
![]() |
# 22 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
קצר חשמלי? למה שיקרה? תבדוק מול בעלי שרתים כאן..הטענה הזו כבר מגוכחת. הבדל ביצועים? נסה ותתרצה, עד אז..תמשיך להאמין שזה לא הגיוני. אתה אמרת שהגישה שלי גרועה, יש סיבה שאני לא אקח את זה אישית? מצחיק אתה. |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
המשך יום נעים ושבוע טוב!.
![]() |
# 24 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שוב, אם אתה אומר הבדל בביצועים תסביר איך. כי זה לא נראה הגיוני ששני שרתים עם אותו מעבד, זיכרון והארדיסק אבל אחד מותג ואחד לא, יפיקו ביצועים שונים. אין שום סיבה פשוט.. אני אמרתי שהגישה שלך מזלזלת, וזה לא יעזור לך בחיים. רגע, אני טועה? "בהצלחה עם "שרתים" סוג ג'" הוא רק משפט אחד ממגוון המשפטים המזלזלים שלך... FreshServ - אייל שרתים מארח ב-200 שקל (בהתחייבות ל-3 חודשים). מושיק מאקספרט-סרב מארח ב-250 שקל. בקשר לויהוסט.. קיבלתי הצעת מחיר של 250 ש"ח (לאירוח M-ATX) בהתחייבות ליותר מחודשיים.
![]() |
# 25 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל עוד פעם כמו שדניאל אמר,מה שתקבל בחברה X שתשלם לה 250 שקל זה לא מה שתקבל בחברה Y שתשלם לה 500 שקל. וגם אני שרק פתחתי את העסק היו לי 3 "שרתים" מחשבי PC שעד היום אני מצטער שבכלל התחלתי איתם. א.ברגע שהלך לך הלוח,לך תסע לחווה,תפרק את המחשב,תוציא את הלוח תשים אצל היבואן,ואז זה או לקנות חדש או לחכות שיחזור מתיקון,בינתיים כבר הלך יום שלם והשרת ב-DOWN. לעומת זאת שרת של HP DELL IBM ASUS איזה יום אחד הלוח אם החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר,טלפון אחד ומגיע טכנאי לחווה תוך פחות מ-4 שעות פותר לך את התקלה במקום ואין לך לא DOWN ולא שום דבר. זה רק סיבה אחת למה כל השרתים שלי היום הם של DELL HP IBM. |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
למה קצר חשמלי? נו..נתחיל לפרט: 1. היתה הפסקת חשמל בארון 2. עקב רשת החשמל ה"יציבה" בישראל, השרת קיבל "זפטה".. אני לא חשמלאי, בגלל זה אמרתי לך..שאל בעלי שרתים כאן..ו"תופתע", זה לא כל כך נדיר (בייחוד בPCים). בקשר למפרט, מן הסתם שזו לא בדיוק אותה החומרה..אבל את זה אתה כבר אמור לדעת, שלא הכול טמון בסוג המעבד והזכרון שיש לך..לך תשיג עכשיו לוח אם לשרתים של IBM לדוגמא..מן הסתם, יש הבדלים בלוח אם מלוח אם של PC. (את ההבדלים, אתה מוזמן לחפש לבד באתר IBM). ואבאל'ה, זוהי הגישה שלי אליך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה כמו שתהיה לך הפסקת חשמל בבית והספק ישרף. דבר שקורה רק בספקים עלומי שם שקונים ב-50 שקל. בקשר ל-2, אפילו בלי לארח שרת אני בטוח שיש בחווה מייצבי מתח לחשמל.. וגם אם לא, שוב, זה לא אמור להזיז לספק נורמלי. עכשיו בקשר ללוח אם. נתחיל מזה שהמותגים כגון HP, Dell, IBM לא מייצרים לוחות אם. נעצור בזה שהבדלי ביצועים שנובעים מלוחות, הם קטנים ביותר, אחוזים בודדים ולפעמים אפילו פחות. זה בטח לא מה שישפיע ויעשה הבדל בביצועים. נמשיך בזה שמה שקובע יותר על ביצועי הלוח (שגם ככה לא משנים הרבה) זה הצ'יפסט בכלל, ולא איזה לוח מאיזה יצרנית או מותג. חוץ מיזה אני כבר ממזמן לא מדבר על מה שאתה קורא לו "שרת PC" אלא על על שרתי מותג לעומת לא מותג... אז אתם יודעים מה... נכון... אם יקרה משהו אז תהיה תמיכה ויבוא טכנאי מהר מהר, ויחליף את החלקים או יתקן הכל. אבל האם זה באמת שווה להוסיף 50% ממחיר השרת בחלקים על מנת לקבל שרת מותג? אולי לכם כן, בכל מקרה, אני חושב שלא. loads, בקשר לאירוח, אין ויכוח על זה שכשמשלמים יותר כסף מקבלים יותר איכות (ברוב המקרים). לא אמרתי שלא. אבל הנקודה היא שחברה מתחילה, שפותח הדיון רוצה להקים, לא צריכה את האירוח הכי מלכותי והכי טוב שיש. מה רע בלהתארח בחודשיה הראשונים של החברה במחירים של "רק" 250 ש"ח לחודש? נכון, אז לא מקבלים 965786 כתובות אייפי כמו באירוח ב-500 ש"ח, ולא מקבלים KVM OVER IP, ואין תחזוקה בסיסית שכלולה במחיר, אבל שורה תחתונה, זה מספיק טוב להתחלה. לילה טוב ![]()
www.HGS.co.il Hosting & Gaming Services שרתי משחק | שרתי רדיו | שרתי דיבור | אחסון אתרים | בניית אתרים | שמות מתחם Last edited by HGS; 27-05-07 at 01:22.. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
עסק רשום [?]
|
לא ניתן למצוא את הפרטים מהאשכול בשום ספר!
לכן, לפותחי שירות איחסון אתרים, חייבים להסכים עם TelecarT ולהקשיב לכל מילה ! את עלוית שהצגתי הינן נכונות - עובדה ! "מותג" זה לא סתם מילה, כאשר מתחייבים ל- 99.99% UpTime ברגה שמגיעים ל- 150 או 250 אתרים פר שרת - בלי "מותג" זה נפילות , נפילות , נפילות, רגעים שלא שוכחים לעולם ואת אלפי טלפונים שלא נגמרים. זול - נפילות יקר - שרידות |
![]() |
![]() |
# 29 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הערה שרציתי לכתוב לפותח האשכול: תבין, עסק אחסון הוא עסק לכל דבר, זה לא שאתה הולך ופותח בסטה, גם אם נראה לי שזה דבר שהוא לא מוחשי (אי אפשר הרי לגעת באחסון אתרים נכון?) זה עדין שירות שעולה כסף ואנשים מתפרנסים מזה וחיים על זה (כן, כמו שההורים שלך חיים על המשכורת שלהם). אני מקווה שהבנת ששאלת שאלה מאוד כללית וקיבלת תשובה בהתאם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|