|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
בחיל האוויר אני בטוח יהיה, איפה? לא יודע.. כנראה בטייסת קרב בתחזוקת מטוסים.
# 22 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
משהו שתשמעו כשתגיע לקצין מיון, ברחבה תמיד יש את אלו שתקועים בבקו"ם כמה חודשים ויש להם את הסיפורים הכי מדהימים על צה"ל:
מגיע חייל לקצין מיון ואומר אני הולך רק לטייס, הקצין מיון עונה שהוא לא. החייל מסכים להתפשר על נ"מ (נגד מטוסים) ומצהיר: " אם אני לא טייס, אף אחד לא טיים ". בכל מקרה אני כבר שנתיים וחצי במודיעין שדה ונהנה מכל רגע... ממליץ.... Last edited by Andrey | ADwd.net; 25-05-07 at 19:53.. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לך למג"ב, הכי טוב!!
![]() |
# 24 |
תודה על תרומתך.
|
אז תפתח חברת איחסון
![]() בצה"ל לא ממש אכפת לי איפה אני אהיה.. מצידי בסיירת מטכ"ל מודיעין, לא משנה לי איפה. אני אהיה שחקן כדורסל בעתיד (שי אתה עוד תשמע עליי)
![]() |
# 25 |
Permanently Banned
|
מי רוצה בכלל להתגייס לצבא?
אחרי מה שעשו לאחים שלי שתמות המדינה אני לא יגן על המדינה החרא הזאת :/ |
![]() |
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 28 |
נשמה של הפורום
|
עם פרופיל 72, שלי זה נראה כמו פרופיל שלא טוב למי רוצה להיות קרבי, ולא טוב למי שרוצה להיות ג'ובניק (אני). קשה לי להאמין שהצבא יתחשב בי (עוד בראיון אישי הודעתי שאני מוכן לשבת בכלא אם יציבו אותי ביחידה קרבית), וביקשתי דברים שקשורים לאנגלית, הדרכה ומחשבים. כמובן להיות חלק מחל הים זה חשוב, וקל"ב - החוף השקט - הנה אני בא!
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
יחידת הסרטה!!!!
ואחר כך לבוע לארצות הברית ולהיות עורך וידיאו בהוליווד !!!!! חלומות גדולים אה?
# 30 |
חבר על
|
תוכניתן = מתכנת..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|