![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP למתחילים
אוקי תשמעו אני ממש ממש רוצה ללמוד PHP כי אפשר לעשות אם זה מלא דברים...
אני יודע HTML.... כל מה שמצאתי באינטרנט זה אתרי מדריכים ודברים שלא מלמדים ממש טוב.. אני צריך אתר שממש מההתחלה מלמד הכל.. הכל |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
יש לך מספיק מדריכים בפורום
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני התחלתי ללמוד ממדריכים,
תתחיל לבנות מערכת קטנה של ניהול תוכן, אתה תלמד הרבה. אישית, אני נגד כל המדריכים האלה שמתחילים מ - PHP קוד:
הנא מדריך מצוין - http://project09.com/tutorials/php/News-Manager במדריך אתה תבנה עמוד של הוספת תוכן למסד נתונים (mysql), ואחר-כך להציג אותו. לאט לאט תתחיל להוסיף דברים, וככה אתה תלמד. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני דווקא כן בעד המדריכים המתחילים בHello World ומלמדים מההתחלה ולא קופצים ישר למים העמוקים.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
היום כמעט כל מערכת בphp עובדת עם mysql. אם הוא יתחיל ללמוד כמו בבית ספר ובספרים, "כתוב תוכנית שתיהיה כמו מחשבון, קלוט 2 מספרים ואת פעולת החשבון" יהיה לו משעמם. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שלא נדבר על זה ש-MYSQL זאת שפה בפני עצמה. מתחילים מ-Hello World, ולאט לאט ממשיכים. לא מלמדים מחלקה ואז פונקציה, אלא מלמדים פלט, פונקציה ואז מחלקה. לא מלמדים $_GET בלי ללמוד תנאים, כמו שלא מלמדים $_POST בלי ללמוד HTML. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
התכוונתי שהוא יפעל לפי המדריך שהבאתי, ויחקור כל מה שיש בו. אפילו שהוא לא יבין את מה שקשור בmysql, הוא יכול להתעמק ולפענח לבד את "submit.php". אחרי שהוא יחקור קצת את מה שהבאתי לו ויחפש קצת באינטרנט, הוא יעבור לשלב הבא, בוא נגיד תצוגה של פריט מסוים מהמסד, וככה הוא ילמד WHERE=$ID בmysql. בקיצור, התכוונתי שאם הוא יתחיל עם משהו מעניין, הוא ירצה לגלות עוד ועוד. Last edited by syn; 23-05-07 at 23:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ויתחיל למכור מערכות שלוקח 3 דקות ורבע לפרוץ אליהם... זאתי הדרך הנכונה... ללמוד מהאמצע ולא מההתחלה עם כל הדברים שמסביב.
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() מת עליך ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|