צר לי להיות זה שהורס אבל אני מתקשה להבין את כל ההתלהבות. יש בפורטפוליו שלך הרבה מאד בעיות הן מבחינה עיצובית והן מבחינת התכנון.
דבר ראשון, תעיף את המודעות. אתה מבין כמה לא רציני זה נראה שאתר שבא לפרסם אותך כמעצב מציג מודעות למעצבים וסטודיויים אחרים? דבר שני, אתה אומר שלא אכפת לך מהגודל ובאסה לנו, יותר נכון באסה לך. פורטפוליו לא אמור להיות באורך כזה, הוא אמור להתאים למסך בדיוק כדי שהוא יהיה נוח. אם לפחות הייתה ממלא אותו בתוכן אבל כל מה שעשית היה לתקוע את הגלריה למטה. מבחינה עיצובית, לא הבנתי איך העיפרון והפרפר קשורים לעיצוב הזה, הם נראים תקועים ולא קשורים. למה גם לא עשית שהרקע יהיה על כל הדף כך שהאתר לא יראה כמו ריבוע שתקוע בדף? היה משפר פלאים. החלק של הגלריה מאד מוזר לי, לא הבנתי למה עשית את הריצודים האלו, בקושי רואים אותם וכמו היתר, הם לא הכי מתחברים לעיצוב. גם למה יש 8 מלבנים שרק ב-2 מהם יש משהו? והייצוא שלך מפוטושופ לפלאש לא טוב, הטקסט התפקסל נורא, למה אתה לא מעלים אותו בכלל וכותב אותו בפלאש עצמו?
מצטער אחי, אבל אדם שאומר שהוא 7 שנים בתחום העיצוב ו-6 שנים באנימציה אמור להציג תוצר הרבה יותר מרשים ומתוכנן ממה שהצגת פה.
בהצלחה
__________________
|