|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
מה הייתם רוצים ממערכת שתאפשר לכם לפתוח עמוד קישורים, ועוד אפשרויות?
אהלן,
מה הייתם רוצים לראות במערכת שמאפשרת פתיחת דף קישורים, ואילו עוד אפשרויות הייתם רוצים מאתר בסגנון הזה ? עוד שירותים למשל...
# 2 |
אחראי פורום
|
אני אגיב בלי ממש קשר,
אבל זה ממש לא נחמד שכשמישהו פותח מערכת, ישר כולם "יעתיקו" ממנו את הרעיון. נכון, אפשר לתת 100 ואחת סיבות למה זה לא "העתקה", אבל אני חשבתי על זה, עבדתי על זה, והוצאתי את זה לפועל. אתה ראית את זה, והחלטת גם אתה לפתוח. אני מבקש, לא מחייב, כי אני לא יכול לדרוש מאף אחד משהו, אלא רק לבקש, אני מבקש ממך שתחשוב על רעיון אחר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Whatever
|
רק בשביל שלא תחשוב שזו העתקה, ביקשתי רעיונות גם לדברים אחרים שקשורים
![]()
# 4 |
אחראי פורום
|
אוקע, רק בבקשה אל תפתח מערכת דומה, רק אם(ואני סומך עלייך) חשבת על זה שבוע לפני שפתחתי את המערכת.
אני לא מתכנן להרוויח מהמערכת/לשים פירסומות כדי להרוויח כסף. אני לא פתחתי את זה בשביל פירסומות, להרוויח כסף, או כזה, פשוט פתחתי את זה בשביל הקהילה, ומאוד חשוב לי הדבר הזה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אממ כמו אמרו לא כדאי לך להעתיק כי יעשה עליך " חרם " . אנשים לא אוהבים לראות אתרים מועתקים. תאמין לי שאני מכיר מה זה שרוצים להעתיק ממך אחרי שעבדתה כ"כ קשה על משו.
בהצלחה. הייתי ממליץ אם אתה יודע ליצור כזה וראיתי שיש לך דומיין שמתאים שירות יצירת DNS אם יש כזה דבר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש שלושה דברים שלדעתי ללא זה, אין טעם בכלל לפתח את המערכת:
1)שיהיה פשוט - בלי 20 אפשרויות, פשוט להכניס את הקוד HTML או את הלינקים ולאשר. 2) שיהיה נוח - שיהיה קל לעבור בין הדפים, שהמשתמש יוכל לתפעל את החשבון שלו ללא קריאת טקסט אפילו. 3) שיהיה מהיר - שהמשתמש יוכל להוסיף לינקים בתוך שניות, זה הדבר הכי חשוב. חוץ מזה, יהיה נחמד מאוד מצידך לעשות גם גירסא באנגלית, יועיל לי ולרבים אחרים מאוד. בנוסף, עיצוב נעים לעין אף פעם לא יזיק, עיצוב שלא יעמיס והדגש יהיה על התוכן של האתר. אני אשמח מאוד לתת עזרה בנושא, אתה יודע איך למצוא אותי. בהצלחה ![]()
# 8 | ||
Whatever
|
ציטוט:
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אם מישהו עשה משהו בצורה לא טובה,
כדאי ומומלץ לבוא ולעשות את זה בצורה טובה - ולהרוויח. אתר זה לא עיצוב עם רעיון מקורי, ברגע שיהיה אחד טוב יקומו רבים אחרים. אם הוא עשה מערכת לא נוחה עם עיצוב גועלי, למה שתומר לא יעשה משהו יותר טוב? ומה זה חרם? אנחנו בכיתה ב'? אם אתם חושבים שהצלחה זה 100 רשומים ותגובות טובות בהוסטס, טוב, מי אני שאשנה את העולם - בהצלחה [= |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אני לא מבין על מה הדיון..? הוא ביקש לשאול אתכם משהו לא????.
חוץ מזה תסביר מערכת של מה? ניהול תוכן? או מערכת אתר אינטרנט? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|