|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לבזק יש המון חברות בת שמספקות את השירותים השונים, למשל בזק עצמה לא מספקת את התשתית אלא חברת הבת wow, כמו שציינו בזק בינלאומי היא ספקית ולא בזק עצמה...
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מזאת אומרת לא מתפקדת כספקית? אני רוצה שהאינטרנט שלי יהיה דרך בזק אי אפשר? אני לא אקבל תמיכה? שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד איך על העניין הזה הולך(ספקית, תשתית וכולי...) *מצטער אבל אין לי ידע רב בתחום הזה ואני רוצה לדעת*
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תבין, בשביל שיהיה לך אינטרנט אתה חייב תשתית וספקית. כלומר 2 חברות שונות. וזה חובה. יש רק 2 חברות היום שמספקות תשתית : בזק תקשורת לישראל בע"מ. ו-HOT יימח שמם. אתה יכול לדוגמא לקנות תשתית של HOT ולפנות לאחת מספקיות האינטרנט (נטוויז'ן 017 - ברק 013 - בזק בינלאומי 014 -קווי זהב 012 - סמייל אינטרנט זהב - 015 ) לתשתית של 1.5 מגה בבזק אתה תהיה חייב להיפרד מכ50 ש"ח. ב-HOT (יימח שמם) אני לא יודע. ברגע שיש לך תשתית ,אתה צריך להתחבר לרשת האינטרנט עצמה , ובשביל זה אתה צריך ספקית אינטרנט (באנגלית : ISP = INTERNET SERVICE PROVIDER ,שאומר,ספקית אינטרנט). ישנם כמה ספקיות אינטרנט : בזק בינלאומי 014 סמייל אינטרנט זהב 015 נטוויז'ן 017 ברק 013 קווי זהב 012 אוקיי ? אני מניח שאתה משלם לבזק על התשתית ,אז הכי מומלצת (גם אם כן וגם אם לא) זאת בזק בינלאומי 014. אצלהם 1.5 מגה עולה בערך 40 ש"ח ,זה תלוי מאיזה מבצע אתה מגיע ,אם בכלל , לקוח חדש לקוח חוזר ,ההגדרה היא אצלהם , פשוט תחייג אליהם חינם 1800-014-014 והם יסבירו לך הכל. את הסכום שאתה משלם על תשתית האינטרנט אתה תראה ב"חיובים שונים" בחשבון החודשי של הטלפון. עכשיו נסביר לגבי בזק ובזק בינלאומי בזק בינלאומי היא חברה בת (כלומר חברה ששייכת לבזק). ובזק היא החברה האם (כמו אמא) שהיא ייסדה את בזק בינלאומי לבזק יש עוד חברות בת - פלאפון , YES ועוד. אתה שואל למה בזק מקימה את כל חברות הבת האלה ולא מספקת את השירותים שהן מספקות,למה? כי משרד התקשורת מנע ממנה , למען "תחרות" עם HOT ,שגם ככה בקרשים. זהו. מה לא הבנת ? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|