|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום,
אני מודע לכך שיש אתרים שעדיף שמהם לא נקבל קישורים, כמו אתרים שבתוך הSand Box וכד', השאלה אם אפשר להשתמש בזה לטובתנו, לדוגמא לפתוח אתר, להכניסו לSandBox ופשוט לעשות אותו אתר שמקבל את עונש הPR0 מגוגל, ודרכו לקשר לאתר של היריבים שלך, זה יעזור לא? כי הרי קישור זה יכול רק לפגוע בקידום שלהם אני צודק? -איני הולך לעשות בזה כל שימוש לרעה אך צריך להיזהר ממתחריך ולבדוק, במנועים מותאמים, אילו בדיוק אתרים מקשרים לאתריכם.
# 2 |
Whatever
|
לא אפשרי, מנועי החיפוש לוקחים בחשבון שאין לך שליטה על הקישורים שהאתר מקבל.
# 3 |
הוסטסניון
|
אני זוכר שפירסמתי פה שאני רושם אתרים לאינדקסי אתרים אמרו לי שזה יכול גם לפגוע באתר.
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
קישורים נכנסים בחיים לא יכולים לפגוע.
קישורים יוצאים כן. אז מה שכן אפשר לעשות, זה לגרום לענישה של אתר מסויים שלך בכוונה, ואז לבצע החלפת קישורים. ![]()
# 5 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אז למה אנשים דואגים שאתרים שבארגז החול לא יקשרו אליהם?
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם אתר איכותי הצביע עליך, סימן שהאתר שלך איכותי. אם אתר מאוד לא איכותי הצביע עליך (אני מדבר על שכונה רעה לא ארגז החול), סימן שהאתר שלך, כנראה, לא איכותי. על קישורים מאתרים איכותיים יש לך שליטה? טוב, על רובם יש לך, אבל מבחינת גוגל זה לא בסדר. בקשר לארגז החול - תתעלם, אם האתר עצמו איכותי, והוא לא מקבל קישורים מאתרים שהם שכונה רעה, קישור ממנו יכול לעזור לך מאוד. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
תחשוב על זה לא כמקדם אלא כמנוע חיפוש שאמור להיות המנוע הכי טוב.
אתר כלשהו נפתח ואתרים בנושא מקשרים אליו ואתרים רעים מקשרים אליו, האם זה אשמת האתר? מה פתאום הוא רק פתח אתר שקשור לנושא, אבל אם אתה מחליף קישורים אם אתר בעל PR0(אשר קיבל BAN מגוגל) אתה עלול להיחשב כאתר "משכונה רעה". בן. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
יש איזשהו אלגוריתם של גוגל, ששכחתי את השם שלו, שאומר שאתרים "רעים" ינסו להפוך את עצמם ל"טובים" ע"י קישור אל אתרים "טובים", מה שאומר שגוגל מודעים לעניין ויודעים לא להתייחס אל קישורים יוצאים מאתרים "רעים". בקיצור, כל אתר שהם הפכו אותו ל"רע" מסיבה כלשהי, האתר הזה עכשיו כמו בלתי נראה בשביל גוגל.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי זה ממש לא כך מהסיבה הפשוטה שהוזכרה שלא ניתן לשלוט על קישורים נכנסים גם הם מהאתר הכי "רע" שיש. כדי להיחשב בתור אתר "רע" צריך להתאמץ מאוד - אין הרבה אתרים שנחשבים לאתרים בשכונה רעה לפחות מה שראיתי ברשת הישראלית - ושימו לב אני לא מדבר על אתרים שתוקעים 50 קישורים בתחתית האתר שלהם בכל האתר או טקסט בלתי נראה וכדומה. תנו קצת קרדיט לעובדי גוגל הם יודעים טוב מאוד את העבודה שלהם...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|