|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי
|
תחשוב על זה אחרת, אתה היית רוצה לעבוד עם מישהו שדפק אותך בעבר? הפתרון? לא לעבוד עם גוגל. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
תראה, אתה לא תחזור לשם אלה אם יש לך תרוץ טוב. דרך אחרת זה להחליף IP ולהשתמש על שם סבתא. אם אתה בכל זאת לא רוצה, אתה יכול להשתמש בשל אחרים בשביל עמלה:
http://www.ads.lazertekk.com?ref=e44fbf3b תרשם בבקשה דרכי ![]() *בחוקים מותר לעשות את זה אם זה תורם לאשכול. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
=\
תאמינו לי הבנאדם שאמר להרשם על שם סבתא שלי צדק, ניאלי אני יעשה את זה.. תודה. |
![]() |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום Off-Topic
|
שמע, גם לי הייתה את אותה הבעיה, שחבר לחץ, הוא חשב שזה יעזור ואז חסמו אותי, וניסיתי להרשם על שם של קרוב משפחה, והם עלו עליי וחסמו אותי שוב.
נראה לי גם שהם רואים באיזה אתרים אתה שם את הפרסומות, ככה שגם אם תרשם על שם חבר ועל הכתובת שלו, הם יראו שזה אותו אתר ויחסמו אותך שוב. מה שאני עשיתי, זה פשוט היה לעזוב את גוגל וללכת לחפש משהו אחר. ומצאתי. שותפים.נט הינה רשת שותפים ישראלית טובה מאוד הפונה כמעט לכל קהלי היעד. אם אתה רוצה להרשם, אנא הרשם דרכי (לא יזיק לך בכלל): לחיצה כאן: שותפים.נט תוכנית שותפים (ואם אתה בכל זאת לא רוצה להרשם דרכי, זה הקישור: www.shutafim.net) ממליץ מאוד. בהצלחה במה שתבחר!
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אז? רק שתדע לך, שמלידים והפניות אני מרוויח הרבה יותר מאשר קליקים.
# 17 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
הם לא יתייחסו אליך כדי לך להירשם בשם אחר
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
גם אותי חסמו נירשמתי אם אותו שם שוב אבל שיניתי את מספר הטלפון בהרשמה אבל שמתי כתובת אחרת שהיא בעצם אותה כתובת כי שינו לא מזמן את שמות הרחובות שלנו ולשמחתי קיבלו אותי כמובן שאני לא שם את המודעות בלינק שפסלו אותי
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
דעתי היא אחת זרקו אותך על תכנס שוב. גוגל לא מישהו שאתה רוצה איתו בעיות בספו של דבר אתה תוכל לקבל איזה תביעה משפטית שלא תדע איך לצאת מימנה. שמע לי תעזוב את זה אתה צריך לומר להם תודה שלא עשו נגדך נקיטת הליכים משפטים ותעבור לחברת שותפים אחרת
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|