|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
או קיי, זה הרג אותי!! אני אף פעם לא קניתי מLOM דיברתי עם אבי אולי פעם אחת בקושי אבל החברה יצרה עלי רושם רציני מאוד ואם אני מתי שהו ארצה לקנות שרת/איחסון/לא חשוב מה, LOM תהיה החברה הראשונה שאני אפנה אליה בגלל זה, ובגלל שחברים שלי לקוחות/היו לקוחות של אבי והם מרוצים/היו מרוצים קשה לי להאמין לביקורת הזאת |
|
![]() |
# 2 |
חסום
|
WOW , מה שהולך פה ..
כמה תגובות ועל מה ? על שקר ? אז לתגובה שלי : אני אישית לקוח של אבי כבר מעל לשנה . ואת האמת וכל האמת ואך ורק את האמת ? אני מאוד מאוד מאוד מרוצה . אבי היה לצידי גם כשלו היה קשה וגם כשלי היה קשה . אבי בחור נפלא , שמתייצב לצד לקוחותיו כשקשה להם לשלם בזמן , מתחשב ברצונות של לקוחותיו עוזר תומך בכל עת ובעיקר - עונה בכל עת לא הייתה ולו פעם אחת שאבי לא ענה לי . אז נכון - יש מענה קולי , חשבת אולי למה ? כדי שכל הלקוחות שמתקשרים אליו יקבלו מענה ראוי ושהוא יחזור לכולם לאחר מכן . בכל מצב , יחד עם המענה הזה , אני מצליח להשיג את אבי ת-מ-י-ד . אם לא בטלפון , אז באיי סי קיו ואם לא באיי סי קיו , אז במייל . למרות שלמייל אף פעם לא הגעתי כי הוא תמיד אבל תמיד עונה באיי סי קיו ... חשוב להדגיש שכל השרתים שיש לי אצל אבי בכלל לא של אבי אלא שלי - קנויים באופן עצמאי והוא טיפל לי בכל השרתים - ללא כל עלות ! הבנאדם היה כאן למעני גם כשאחד השרתים שלי התחמם והיה בחוסר פעילות , הוא עבד הרבה שעות כדי לנסות להחזיר אותו לאוויר - בסוף הוא החזיר אותו . והוא לא חייב לי כ-ל-ו-ם . למה ? כי זה לא שרת מושכר , זה שרת שלי . מסקנה ? אבי נותן מעל ומעבר ללקוחות שלו ואני מרוצה ממנו מאוד . כל מה שכתוב כאן למעלה הוא שקר מוחלט ואני נפגע מהביקורת הזו בשביל אבי ואפילו יותר , כי יש אנשים שפשוט לא יודעים להעריך את מה שנותנים להם . אני מאחל לאבי - לקוחות טובים יותר , שיודעים להעריך מה זו תמיכה ושירות . בברכה , ליאור . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|