|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברור מאליו שזה לא צודק אבל מה אתה תעשה כנגד ההנהלה פה? אני חושב שהעניין צריך היה להיות מטופל ביותר רגישות מאשר לנעול את האשכול ולעבור לאשכול הבא. שמת לב שמספר האשכולת הנועלים הוא הגבוה ביותר בפורום הזה? האומנם בגלל משתמשים? הכי אבסורד בכל העניין הזה, שהמנהל שם הוא בעצם בעל חברה בעצמו אתה מבין? מנהל חברה מנהל פורום שנותן ביקורת על חברות אחרות, פשוט מרתק, סוג של היגיון חדש יש בהוסטס, לא נותר דבר חוץ מלתעד ולשמר את ההיגיון שפועל פה. גם את האשכול הזה ינעלו. Last edited by alex; 29-04-07 at 15:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בקשר לפורום ביקורות. אנחנו בהוסטס מעודדים לקנות מעסקים רשומים, ומעודדים עסקים לא רשומים, להרשם. לקוח שהולך לעסק לא רשום, או לחילופין לא מקבל קבלה מעסק רשום וקורה דבר כזה או אחר זאת בעיה שלו. לקוח ששולח בדואר שזה אומר ללא הוכחות וללא כלום זאת בעיה שלו. אנחנו פה בהתנדבות, ואנחנו לא נרדוף אחרי אף אחד בשביל הוכחות ואם זה לא נראה לנו (כלומר, אם זה יראה אפילו במקצת שיקרי וללא הוכחות), זה ינעל. לא טוב לך בהוסטס? אנחנו נשמח להראות לך את היציאה.. לא טוב? תפנה אישית להנהלה הגבוה כדי לדון בבעיות שלך, אנחנו לא מבטיחים שכל בעיה באורך קסם תיפתר, ושעל כל שאלה נשיב לך תשובה, כי יש דברים, שאתה לא צריך לדעת, ושכנראה לא תדע עליהם. אלא התנאים, רוצה? תיקח, לא רוצה? אל תיקח....במילים אחרות, לא טוב לך כאן, אל תגלוש כאן, אני לא מחזיק אותך עם חבל. עריכה בקשר לעריכה: מאוד אבסורד. גם הבעלים של הפורום הוא בעל חברת אחסון, גם עם זה היו "בעיות" בעבר לא? די עם התירוצים, אני לא רואה שהוא מוחק ביקורות רעות על העסק שלו ולחילופין, מעלים עין מביקורות טובות לא כשרות. אל תגיב להודעה הזאת פה. אם בא לך להמשיך להתלונן, תעשה את זה בפרטי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|