|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
סליחה על ההקפצה. אבל אני דיברתי איתו והוא טען שנשלח אליך הגיבוי ,מה שאומר שיכלת לשלוח לו את הPSD על מנת שהוא יוכל להמשיך ,נכון? וגם אם כן ,עדיין אתה יכול לגשת אליו או לבקש את הכסף בחזרה או שפשוט מאוד לברר למה הוא לא מכין לך חדש ולמה הוא דורש דברים שהוא כתב בחברה שההתחיבות משתלמת.
המשך יום נעים. נ.ב. זה Gmedia האות G והמילה MEDIA ,שזה מדיה ,זה לא גמדי XD חחח זה היה צד חזק.
- אחסון אתרים בחינם ואמין - מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל. Last edited by Gmedia; 27-04-07 at 18:51.. סיבה: סתם כי בא לי לדבר :\ |
![]() |
# 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה אתה עושה פה? כדי לסמוך על רון? אני לא הכי סומך עליו, כי הוא מרמה לאחרים "פירמטתי" כמה פעמים הוא עשה פורמט? שמענו פעם אחד, ופעם שנייה, זה לא מספיק? כנראה הילד הזה עובד עלייך. עדיף ללכת למעצב הוגן ורציני, לא מזהה את האתר אחר, הכל שונה, זה הכי טוב ללכת אליו . |
|
![]() |
# 23 |
חבר בקהילה
|
אם זה העיצוב שקיבלת אני ממש מזועזע, זאת העתקה ישירה של העיצוב של flopi כמו שציינת בהודעה שלך.
אתה חייב לדרוש מה"מעצב" החזר כספי מלא, כי בעיצוב הזה אני ממש לא ממליץ לך להשתמש, חוץ מיזה, לא רק שיצאת בלי עיצוב הוא גם רימה אותך בכך שגזל ממך כסף על עיצוב שלא שלו. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|