|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
align זה נושא בעייתי. כי לא תמיד text-align עוזר.
ולא תמיד float עוזר. אז זאת בעיה. אבל חוץ מזה קל מאוד לעבור לCSS וזה מגלה לך הרבה אפשרויות עיצוב שלא ידעת שקיימות. |
![]() |
![]() |
# 12 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אם רוצים למרכז את האתר אפשר לעשות:
margin:auto; זה ממרכז את האתר, יש המון דברים ללמוד בקידוד אתרים, כי זה בדיוק כמו ללמוד לנגן, כמו ללמוד לתכנת:"אין חכם כבעל ניסיון". |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
אני יודע CSS וגם XHTML, הבעיה שלי בקידוד היא כזו
לדוגמא יש לי טבלה של האתר הטבלה נגיד גודל300*300, ריבוע כלשהו, למשל זה יראה ככה ---------------------------------------------- טקסט ----------------------------------------------- הבעיה שהטקסט יתחיל לי מהאמצע, וכדי "להתגבר" על זה, אני שם IFRAME שתופס %99 ממקום הטבלה ומציג את הטקסט בצורה נורמאלית, אפשר עזרה?
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
כמובן!
אתה משתמש ב-VAlIGN, או ב-CSS, Vertical-align. דוגמה רגילה: HTML קוד:
<table> <tr> <td valign="top"> טקסט למעלה </td> </tr> </table> HTML קוד:
<table> <tr> <td style="vertical-align:top;"> טקסט למעלה </td> </tr> </table> top-למעלה. middle-באמצע. bottom-למטה |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
מצטער על ההתפרצות לאשכול, אבל מה זה בכלל div? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי תשובה ישירה.
אני זקוק דחוף לתכנת את העיצוב שלי, וניסיתי בטבלאות אבל לא הצלחתי, כי לא הצלחתי לעשות תא בתוך תא. אפשר בבקשה הסבר על div? |
![]() |
![]() |
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
DIV: תג בלי עיצוב. כעיקרון זה כמו SPAN רק שהוא לוקח שורה חדשה.
קרה לך פעם שהיית צריך לעצב משהו, אבל לא היה תג HTML לזה או שזה לקח הרבה תגים? (U, B, I, FONT וכו') אז DIV פשוט מקבל את כל אלה בסטייל, ועובד לפי זה. כמו אחרים, רק שהוא נטרלי לגמרי (חוץ מעניין השורה החדשה ועוד קטע שיש בvisibility איתו ועם SPAN שאני לא ארחיב עליו). |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה!
שאלה, מה הפקודות האלו אומרות? colspan rowspan והשאר? תודה! |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
colspan = כאשר יש לך שורה שמתפרסת על 4 עמודות ומתחת אתה רוצה שורה למשל בעלת 2 עמודות ושתתפרס על כל הרוחב, אתה רושם בכל תא colspan="2"
אותו דבר rowspan רק ההיפך...
# 19 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
בהמשך לדיון שנוצר:
יש אנשים שמשתמשים בטבלאות לבניית האתר וחלק בDIVים מקובל כרגע להשתמש בDIVים ולא בטבלאות, משתמשים בטבלאות לטבלאות ולא יותר מזה[לפי דעתי יש אנשים שמשתמשים בזה למרות זאת]. כאפשר משתמשים בDIVים הקוד הרבה יותר קריא, אני מציע לתת לכל DIV שם[class או id] וככה גם מי שלא קידד את האתר יכול להבין אותו ולערוך בהתאם. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
והינה מגיעה התשובה שלי, אפשרי לעשות דרך פוטושופ CSS למי שלא יודע, וגם לעשות DIVים דרך פוטושופ ככה שלא אמור להיות הרבה סיפור כמו שאתם עושים פה :X
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|