|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
חבר וותיק
|
עדיין לא ,עכשיו כן.
אני הרגע חזרתי הביתה מצ'עמם כ"כ שם... היה רק טיפקס וכמה מטומטמים :/ מי שגר בהרצליה והיה בשער העיר יודע... בלאט איזה אחד בא לי עם ספריי מאחורה יווו שעה רדפתי אחריו... אפילו שאסור להכניס לשם ספריי,אשכרה הביאו את המשטרה רק בשביל שיישמרו שלא יכניסו לשם ספריי. לקחו מישהו בניידת,אמנם בגלל תקיפה,אבל בגלל שהשוטר לקח ת'ספריי לבנאדם... חחח מי היה בבית להקות נוער? היה מה זה כיף , יותר טוב מהבימה הראשית אפילו... רק מה מבאס,הייתי צריך ללכת לשטוף ידיים,בכיור,ביקשתי מבעל חנות לגשת לשטוף ידיים,בתוך החנות שלו,הוא אמר לי בלי בושה "חמש שקל". עד שסינגריה הגיעו כבר התחיל לשעמם לי אז הלכתי :/ אם יהיה משהו מעניין בפיתוח (הרצליה פיתוח) אני עוד אולי ייצא... לילה טוב,או התחלת יום שמח לכם ![]() ציטוט:
תמונת JPEG שכתוב בה "יום העצמאות" וברקע יש זיקוקים. |
|
![]() |
# 42 | |
Whatever
|
ציטוט:
והייתי מתוכנן ללכת לראות חבר כלשהו בבמה המרכזית שר, אבל כמו שאני תמיד אומר - לא טוב לתכנן, הכל נדפק בסוף.
# 43 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 44 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
חוץ מזה שריססתי את ditale הוא לא נשם (מואהאהאה)
![]() |
# 45 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() DorWD, לפחות אצלכם הביאו כמה מפורסמים, כמו איה כורם, שי גבסו ושירי מימון. אצלנו הביאו את כלא 6, שניסו לשיר את "אני קוצוני, אתה קוצוני" ולא יצא להם, כי הקהל לא שיתף פעולה. Last edited by syn; 24-04-07 at 01:16.. |
|
![]() |
# 46 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
גם כן שמעתי את השיר "דונקי חוטם" ![]() ![]() עדיף "אתה קוצוני", אז אל תתלונן ![]()
![]() |
# 47 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
פילבוקס
![]()
Permanently Banned
|
בעכו היה מירי מסיקה
והראל מויאל איכססססססססס |
![]() |
# 50 |
חבר על
|
לא היה מעניין
הייתי במקלט של חבר ראינו את "300" ועוד איזה סרט אחד עם 12 ילדים, סטיב מרטין, טום וולינג והילארי דאף. עוד כמה דק' אני יוצא לשמור מקום בפארק פרס למשפחה, ואז על האש עם החברים. מחר [רביעי] יש לי טיול שנתי, אז.. יומיים ארוכים ללא שינה =]
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|