![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
צחי הוא אחלה באנדם, תמיד שואל לשלומך, מנסה לעזור, בקיצור אחלה של באנדם ונותן תמיכה ב-100% לאנשים.
בקיצור מישתלם להיות לקוח שלו, מנסיון.
חבר מתקדם
|
אני חגי אבישר,בקשר אלי זה בכלל הייתה אי הבנה אחת גדולה שאם צחי היה בנאדם סבלני הוא לא היה ישר מחליט,
אני בכלל דיברתי על אתר אחד וצחי דיבר על אתר שני הייתה אי הבנה גדולה ולמרות שהסברתי לו הוא הגיב בתשובה "זה לא משנה לי זה לא משנה" ואם הוא לא היה חסר סבלנות ובנאדם כזה עיקש אולי הוא היה מבין מה קרה ולא היה רץ ישר... ותאמינו לי שהוא בכלל לא בנאדם טוב,כמה פעמים קרה כשהייתי חבר שלו והוא אמר לי "תראה משהו מגניב" ולאחר מכן הוא שלח לי קישור לHOSTS וראיתי שהפורום נפל והיה רשום שהוא מותקף, בנוסף הוא גנב לי כמה עבודות והוא חייב לי כמה אלפי שקלים, העבר שלו מלוכלך הוא היה כמה פעמים בכלא וגם לאחר שהוא "חזר בתשובה" הוא נשאר כמו שהוא נו באמת זה הצחי שלכם?אני חושב שאתם בכלל לא יודעים איך קוראים לו,צחי ל,צחי מ, יש לו איזה כמה שמות משפחה :\ אני בכלל לא סומך עליו ויכול להיות שהוא השתנה מאז אבל יש לו עקרונות שתמיד ישארו איתו וילוו אותו לרעה לאורך כל הדרך. ולמסקנה: "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" אל תאשימו אותי פעם הבאה אם אתם לא בודקים את הדברים, אני לא אחד שמשקר או בנאדם רע, יש אנשים שמנסים להרוס לי את העסקים בגלל שבלי עין הרע אני מרוויח טוב ברוך ה' אבל אם אתם תשאלו לקוח לקוח שלי,אנשים שאני לקוח שלהם ואנשים שמכירים אותי אתם תדעו שאני בכלל לא כמו מה שאומרים עלי אלה שמנסים להרוס לי את הכל.
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 22-04-07 at 20:27.. |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני בחיים לא התקשרתי ושמעתי קול עצבני הוא תמיד נשמע רגוע ושלו ב.צחי גנב? תאמין לי לא חסר לו ברוך השם ג.מה איכפת לך העבר שלו? ובכלל מה אתה מפרסם פה דברים שלא קשורים אליך אה? אני ואתה יודעים טוב מאוד איפה הייתה יכול להיות היום (במוסד לעברייני נוער) וההורים שלך היו משלמים הרבה מאוד כסף על הרבה מאוד שטויות שעשיתה נכון? ורק כי יניב בן אדם טוב הוא לא עשה כלום (אתה בטח מבין על מה אני מדבר) ד.וממש אין לו כמה שמות משפחה |
|
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ב.הוא גנב בעבר,לפני כשנה וחצי לא כיום, כנראה היום כבר לא חסר לו. ג.אני מדבר על העבר מכיוון שאנשים פה שאלו למה הוא חסום,יש פה כמה סיבות,ובקשר אלי? היו כמה שטויות שעשיתי בעבר אבל השתניתי ואין בנאדם שעשיתי לו משהו רע בעבר והוא לא קיבל ממני פיצוי עד היום כמעין "סליחה" ד.יש לו,אל תתווכח אני הייתי חבר טוב שלו פעם ובכל קבלה אחרת שראיתי אצלו היה רשום שם משפחה אחר.
# 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה בא "לנקום" בוא? . ארי אין את הצד של צחי , הוא לא יכול להגיב פה , מסיבה לא יודע . את צחי אני מכיר קרוב לחצי שנה, ולא מעניין אותי מה היה לו לפני , כרגע אני מדבר אם בן אדם, שיושב עד שעות הכי מאוחרות של הלילה כדי להסביר, להתקין, לחפש, בשביל לקוחות שלו. עושה הכולל כדי שללקוח תמיד יהיה יותר מ100% , ותמיד הלקוח לפני כולם. ובקשר לפותח האשכול מסכים איתך , אכן צחי נותן הכל בישביל החברה שלו ... חבל שביקורת טובה , צריך להרוס.. ![]() יום נעים. |
|
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מכיר אותו מעל ל 4 שנים
והייתי איתו בכל תקופה בחיים שלו תאמינו לי אני מכיר אותו טוב טוב שלחתי הודעה למשוגע (המנהל של הפורום) ליפני בערך שבועיים 3 בקשר לזה שהוא חסם את צחי וצינזר וביקשתי לדעת למה ואם אפשר להוריד כי הוא באמת רוצה לחזור לפה ולא הייתה תשובה |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
שמעו,לא באתי להרוס ולא כלום וההפך אני מאמין באפשרות שאנשים יכולים להשתנות ואני גם נגד אלה שהורסים את הנושאים,מכיוון שדיברתם עלי בנושא שלילית הייתי צריך להגיב,
יכול להיות באמת שצחי השתנה חלקית או שהוא מתייחס שונה ללקוחות שלו אני לא יודע מה אבל אני יודע שהוא גרם לי להרבה עוול,שהוא חייב לי המון ושאני לא רוצה שום קשר עם בנאדם כזה בעתיד, יכול להיות שאיתכם הוא מתנהג שונה,יום טוב.
|