|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
מה פתאום יותר מתקדם..
חוץ מזה פלפאון ראשון של אפל שמוציאה אז בטח יהיה אכזבה ציטוט:
כ. זיכרון, אוזניות 3.5, יציאה ל TV, כזה שלט לאוזניות כבר שכחתי מה יש אבל יש מלא
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
רגע זה עם מסך מגע?
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אפשר להביא תמכשיר ב3500 שקל שזה זול כזאת חייה.
אני אישית, עוד חודש וחצי תלוי כמה כסף ישאר לי, ארכוש לעצמי את הדבר הזה. רק חבל ת'אמת, זה יהיה אותו סיפור כמו ה6280. מכשיר יפה, אבל כל המכשיר באגים ובסוף תיצא גרסא נוספת לN95 (כך אני חושב) מה שלא טוב במכשיר, זה הGPS שלו גרוע ברמות WiFi? דבר דפוק לתקוע בפלאפון... חוצמזה, הוא יגיע בקרוב לסלקום ואורנג', יעלה משו' כמו 100-130₪ לחודש. שלא כולל את הוצעות על ביטוח, חבילת דור III. ולא נדבר על השיחות. אז נגיד.. 400₪ בחודש? (: |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
למה WIFI דפוק? דווקא שימושי מאוד (לפחות לי...) לגלוש באינטרנט מהפלא ככה בלי כבלים בלי כלום..
לא חושב שיהיה הרבה באגים כמו 6280 אבל יכול להיות לדעתי לא צריך את כל השטויות האלה של הדור 3 וכל זה למי שלא משתמש.. אני בכל אופן לא אקנה מסלקום\אורנג' כי השמועות אומרות שיחסמו דברים במכשיר.. בסוף יקרה כמו 770 בפלאפון
# 17 |
חבר וותיק
|
פלאפון עם עיצוב ממש יפה אהבתי אותו .. גם התכונות לא חסר להם XD .. בקיצור אחלה של פלא' .. רק החלפתי את שלי עכשיו נראה לי את זה עוד המוןןן זמן חח ..
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
בינינו... מי צריך בפלאפון 5MP?
מי צריך כזה בלטה? סוני אריקסון 610I הוא הפלאפון הכי טוב בעולם. יש בו הכל והוא פשוט קל וקטן. לרוב הילדים אין מה לעשות עם מכשיר כזה.
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה לא פלאפון שנועד לבני נוער. מה ילד בן 15 יעשה עם GPS? חוצ'מזה, יש פלאפונים הרבה יותר טובים עם תכונות זהות ועם windows mobile שעולים 600$.
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
מאיפה לקחתם שיש לפלאפון , מכשיר פלאפון של אפל?
למה לא פרסמו בשום מקום? והאתר של פלאפון גם אין כלום, וכתובות שמצאתי גם לא מדובר בזה שהמכשיר בארץ. יש למישהו איזו פיסת מידע יותר עדכנית מזו שאני מחזיק? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|