|
![]() |
# 1 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מה קרה עלה לך הסעיף? מה אם יפתחו עוד חברה היה לך פחות לקוחות? חשבתי שכל פורום הוסטס זה חברים שעוזרים, תומכים... גם אתה כשהייתה בתחילת החברה שלך לא הייתה "המעצב הדגול"... ובקשר אל מי שביקש מתכנת: שהיה לך המון המון בהצלחה... שתצליח בכל... ושלא תתיחס לאנשים בפורום האלה כי הם בני אדם לא כל כך נחמדים ![]() אני מקווה שתימצא מתכנת... |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שהוא אומר שהוא יהיה למשל כגם מעצב פלאש.. והוא שואל איך הוא צריך להעביר לייר מהפוטושופ לפלאש.. זה אומר עד כמה הוא לא מוכן.. אנשים לומדים שנים על גבי שנים כדי להרשות לעצמם בסוף לפתוח חברה שכזאת.. אני מצטער..תלמד עוד .. תצבור נסיון.. ואז תתעסק ב"חברה" אני אומר את זה רק לטובתך.. כי ככה תצליח
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אבל לאף אחד אין זכות לחתוף עליו כריזה...! הוא מספיק בוגר והוא יעשה מה שברואש שלו... המקס' שאותו בן אדם יכול לעשות זה ליעץ לו... הפורום הזה בזמן האחרון נהיה ממש מגעיל להיכנס אליו... יש משפט שאומר "ארץ אוכלת יושביה" אז אנכנו "פורום אוכל משתמשיו" וזה ממש לא נחמד כך...! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|