|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אם המסד מאפשר גישה מרחוק, עם אותה פונקציה שאתה מתחבר רגיל במקום LOCALHOST אתה מכניס את הIP של השרת או הדומיין וזה יקבל...
# 3 |
חבר מתקדם
|
הפרמטר הראשון של הפונקציה mysql_connect מקבל את כתובת השרת תשנה אותו ואת הפרטי הכניסה לשרת הנתונים לפרטים שלך ואתה בפנים.
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה בעל שרת ומעוניין לתת ללקוחות שלך אפשרות להתחבר למסד מרחוק? אם כן בניה כתב מדריך קטן איך לאפשר זאת http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=42566
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וזה לא ללקוחות שלי , זה אפשרות כול שהיא בפאנל לשרתי משחק שאני בונה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני יסביר את דבריו יותר..
הוא רוצה למשל לבנות מערכת שתשב על שרת אחר ותשאב את פרטי המסד מהקובץ שיושב בשרת השני.. למשל כל המערכת יושבת על השרת 80.80.80.10 והקובץ התחברות למסד הנתונים ישב על השרת 80.80.80.20 עם המסד הנתונים עצמו.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נגיד שקוראים לקובץ db.php ושם יש את הפרטים של המסד על גבי השרת שאליו אנחנו רוצים להתחבר... סתם מפעולה פשוט כמו להכנס לקובץ... מה אני אקבל ? נכון מאד את פרטי השרת... ואם הוא מתכוון ליצור בתקשרות בקובץ DB.PHP ואז לנסות להשתמש בחיבור הזה דרך שרת מרוחק.. שפשוט יישכח מזה..
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
127.0.0.1:4444 ככה לדוגמא אתה מתחבר לLOCALHOST מבלי לכתוב LOCALHOST סתם אם משעמם לך בחיים ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|