|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הוא בשותף עם דיגיטק בשרת אם אני לא טועה אז בכלל תפוס כבר טונה רוחב פס חבל....סתם אנשים יתלוננו |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Member
|
ציטוט:
אז אל תייהיה חמור קופץ בראש ותגיב לכל הודעה יספאמררר אחד. יום טוב, וסליחה על ההתבטאות. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחחחח איך אני אוהבים ילדים כמוך, שפותחים את הפה הגדול והמלוכלך שלהם ואח"כ גם מוציאים בסוף ההודעה: "יום טוב וסליחה על ההתבטאות." "זה המבצע תמודדו מי שלא מעוניין שלא יגיב" חחחח סך הכל מגינים פה על אילו שלא מבינים בהוסטינג ובשרתים... או שמה אתה מפחד שיהרסו לך את ה"מבצע"? אסף מבין יותר ממה שאתה תבין בעתיד בשרתים, לא סתם הוא הגיע למצב שיש לו 20+- שרתים.. אם אתה היית כל כך מבין בשרתים יכולת להבין לבד שהמבצע הוא בעצם נפילת שרת בטוחה... אבל אתה העיקר להציע משהו שאתה לא יכול לספק. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום
|
ציטוט:
שאתה מסוגל לעמוד בזה אני אישית יקנה ממך בלוק של 15 שרתי רדיו מזומן |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק דבר קטן, חבל לי שיש אנשים חסרי בגרות בעלי חברות אחסון לא מקצועי בכלל הדיבור הזה והסגנון הזה ואל תדבר שטויות , השרת שלך עם דיגיטק ואין מתחזקים ואין בטיח ואין קשר מתחזקים , יש דבר שנקרא : "רוחב פס" ואם הרוחב פס שלך בין הגדולים בעולם ,אז אולי מה שאתה נותן פה אפשרי ובקשר ללקוחות שלי , תאמין לי יש לי מספיק , כנראה הרבה יותר ממך ,בגלל שאני לא צריך לצאת במבצעים כאלה של ללא הגבלה ולהבטיח דברים בלתי אפשריים במציאות , ושאני לא אוכל לקיים. יום טוב, בן. Last edited by בן.נ.; 03-11-05 at 17:10.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|