![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
אליאב,
מה שאתה עושה כאן ממש לא לעניין. בצעת הפנייה 301 לדומיין אחר שזה אומר שהPR של הדומיין שהצעת להחליף איתו קישורים לא יהיה אותו דבר (יהיה 0). אגב, איך בדיוק תתן להם קישור אם הדומיין מבצע הפנייה? אגב2, הPR לא מזוייף בשניהם. |
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
סלח לי אתה וסלחו לי כולם,
אתה אבל מטומטם או מה?! ![]() מה על מה כסף?! אתה לוקח מאנשים כסף על קידום אתרים, שאין לך בכלל ידע בזה! כאילו אנשים, אתם באמת לא שמים לב למה שהולך פה??? כל נושא לגבי קידום אתרים שאליאב מגיב בו, זה "לא יודע", "מעניין, נבדוק את זה", או סתם הצעות שלא קשורות לנושא! אליאב, באמת שלא מעניין אותי מי הלקוחות שלך וכמה אתה מקבל.. (בלי להעליב, ממש לא אכפת לי.) אבל אתה לוקח לאנשים כסף, וכל מה שאתה מראה פה זה טמטום אחד ענק! הרבה זמן לא ראיתי רמה כזאת נמוכה, גם לא כאן ואפילו לא ממך.
# 23 |
הוסטסניון
|
ניחוש פרוע אליאב.
![]() באיזה פורום אתה נמצא? על מה אתה מדבר? באיזה נושא האשכול? בשביל מה פתחת את האשכול? |
![]() |
![]() |
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
טל, איחולי שתגיע לאן שאני הגעתי היום,
בחיים לא אמרתי שאני הכי תותח, ובחיים לא אמרתי שאני יודע הכל אני תמיד מחפש איך ללמוד עוד - וממך אני לא ילמד תיהיה בטוח. הpr לא מזוייף ואני לא חושב על לזייף pr (כי אני לא יודע איך). |
![]() |
![]() |
# 25 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ה PR הוא לא 5... אני לא סומך על האתרים ולכן התקנתי את סרגל הכלים של גוגל שהוא מבחינתי הכי אמין שיכול להיות.. לכן כשאני נכנס לאתר שהבאת אני רואה PR 0 מצטער...
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מקווה שתצליח להבין את המפשט הזה.
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
|
![]() |