|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
[סקר] Photoshop VS PaintShop Pro
פוטושופ תוכנה מעולה, אין ספק. אבל כבדה מאד, ועם "תו מחיר" גבוה.
אני צריך תוכנה גרפית שתשמש לעבודות פשוטות באופן יחסי. בעיקר חיתוך של אלמנטים גרפיים מוכנים או שינוי של קבצי PSD קיימים, ולא עבודה עם עשרות שכבות מסוגים שונים ויצירת תמונות אמנותיות. האם יש כאן מישהו שהתנסה בשתי התוכנות ויכול להגיד האם באמת שווה להשקיע בערך פי עשר יותר כסף עבור הפוטושופ? ועוד שאלה - מהי רמת התמיכה בעברית (לא בתפריטים, בקבצים עצמם) ב PaintShop? ואולי יש תוכנה שלישית שאני לא מכיר שעונה על הצרכים שלי? נ.ב. לא מעוניין לשמוע הצעות של "תגנוב פוטושופ ואז היא לא תעלה לך כלום" ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תשמע, כעיקרון, פיינטשופ פרו היא תוכנה לאלו שאין להם ידע גרפי כלשהו, בשום תכונה, והם עושים את התחלית דרכם בנושא העיצוב(לאו דווקא עיצוב אתרים).
נכון שהתוכנה יותר קלה, נכון שיש יותר צורות מוכנות, נכון שיש יותר סטיילים מוכנים וכו'... אבל זה רק עושה את התוכנה לפחות מקצועית לפי דעתי. הליירים שם מחולקים בצורה מאוד לא נוחה, אין שם אפשרויות רבות כמו שיש בפוטושופ לערוך כל שיכבה ושיכבה, אין שם פן טול (שזה ההכלי הכי חשוב בפוטושופ) ויש שם פילטרים בינוניים ומטה. בקיצור, אם אתה רוצה ללמוד קצת גרפיקה, ושוב, דגש על קצת, תוריד פיינטשופ פרו ניסיוני ל-30 יום שזה בחינם. ואח"כ תראה מה מתאים לך. אני בכל אופן עשיתי את זה ככה, ולאחר למדתי קצת פיינטשופ, פוטושופ נראה לי אחרת לגמרי(היה לי יותר קל להתמצא בתוכנה). |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
צרות של עשירים :P
אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות פוטושופ.אז תקנה את מה שיותר זול, במידה ולא יתאים לך, תקנה פוטושופ. לא תפסיד כל כך הרבה... כי אם לא תנסה לבד, זה לא יעזור.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אני יודע שזה פורום חוקי והכל..
אבל למה להוציא מאות שקלים במקום להוריד את התוכנה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
תוריד דמויים של שתי התוכנות ותראה. תמשיך עם האחת שהכי תאהב.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תשמע אני עם נסיון בשתי התוכנות.
פיינטשופ פרו אכן תוכנה לא רעה אך אפשר להגיד שהיא "לעצלנים" הכל שם מוכן וגם אם אתה ללא ידע גראפי תוכל לעצב שם כמו שאני עשיתי בהתחלתי. אני אישית הייתי ממליץ לך על הפוטושופ כי אם אתה חושב להשקיע עדיף להשקיע יותר ולהרוויח הרבה יותר. אם ואני מסכים עם זה שאמר קודם תוריד את שתי התוכנות מה שיותר נוח לך , לך איתו . אני אישית אמרתי את שלי בהצלחה בבחירה יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אדובי כדוגמת HP הן דוגמא לכך. אדובי עושה איכות ושם, היא משקיעה יותר ביחסי ציבור מאשר בהנדסת אנוש, הפריימיר של אדובי תוכנה מצוינית בטח לא שמעת על המתחרה שלה שעובדת באותה רמה עם אותם תכונות בפחות מחיר ופחות יחסי ציבור . אין שום צורך להשקיע במוצרים שיגרמו לך להוצאות נוספת של הדרכה, טרחה של חיפוש מידע על פעילות והוראות. PAINT SHOP PRO תספק אותך ותתאים לצרכים שלך, אין שום צורך לקפוץ מעל הראש ולהחזיק קופסא לבנה עם תרנגול עליה רק בגלל שאולי בעתיד אני ארצה להשתמש באיזה פונקציה שאלוהים יודע איפה אדובי החביאו אותה. תתחדש ![]() http://www.paintshoppro.com/pspx_offer/index.html |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
paintshop מאד חובבני, לגרפיקאי התוכנה לא תספיק.
אתה יכול לקנות photoshop elements שהיא גירסת "לייט" של פוטושופ (פחות או יותר) ועולה משהו כמו 100$ אם אני זוכר נכון.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|