![]() |
# 1 |
חבר על
|
[בלוג] טיפים לבניית אתרים
שלום לכם,
בבלוג שלי כתבתי פוסט שעוסק בכמה טיפים לבניית אתרים, דברים שאותי אישית מעצבנים כי הם סה"כ דורשים חשיבה מינימלית. לקריאת הפוסט, לחצו כאן. אשמח אם אתם תוסיפו טיפים משלכם בתגובות, בהמשך היום אוסיף אותם לפוסט עם קרדיט כמובן.
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
הכל שם מבולגן ואי אפשר לקרוא
![]() |
# 3 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
נכנסתי אתמול (אבל בגלל שישנתי רק שעתיים אתמול לא היה לי כח לקרוא), עכשיו קראתי את כל הפוסט - ואפשר לומר שאני מזדהה איתך.
"הדברים הקטנים" האלו הם הדברים החשובים ביותר ואלו שבונים את האתר (או פורום). להוסיף? אם יש כבר קהילה כזאת שמצליחה - אין טעם לעוד אחד. אם המטרה היא לבסוף לשים פרסומות באתר - אין טעם לפתוח אותו בכלל. אם אתה נכנס לעסק שאתה לא מוכן - אל תכנס. אם אתה חושב שאתה יכול להשקיע כרגע ב..X, אבל לא ב- Y והוא חשוב, אל תפתח עכשיו. חכה לרגע המתאים ביותר להכנס וגוון ברעיון של האתר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יצא לי לקרוא את זה אתמול, עם רוב הדברים שכתבת אני מסכים.
נקווה שזה ישפיע על מישהו אחד לפחות, את האמת, האתר משקף את הבן אדם שבנה אותו, אם הבן אדם לא מסודר במציאות, סביר להניח שהאתר יהיה מבולגן. כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בלוג מעניין מאוד, פוסטים יפים וכמובן שנכונים.., תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש כאלו שקונים אחסון, דומיין, אבל מחפשים שותף שיקנה עיצוב ולוגו פלאש.. אם רוצים שותף, אז מהתחלה.. לא באמצע.. ותודה לכולם על התגובות
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בלוג שנותן מידע נכון ואיכותי,אני מכיר אותך מפרויקט PHPBBHEB ואני יודע שאתה טוב בתיכנות.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
![]() תודה רבה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|