הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 13-04-07, 11:43   # 18
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

אני אוהב את אלה שאומרים "מכבי עושים בושות" זה מאוד מצחיק..בואו ננתח.

כן, מכבי "עושים בושות" בזה שהם מגיעים להיות בטופ 8 של אירופה (ואם תשאלו אותי, מתוך אלו שלא עלו לפייל פור, היא מקום 5-6 (אם מסתכלים על ברצלונה) שהודחה גם במשחק מס' 3, אבל הייתי שם את מכבי ב5 כי היא הייתה נגד אלופת אירופה!).
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א (כל אלה קבוצות שזכו באליפות בעבר, עוד לפני החוזה עם היורוליג) הגיעו למעמד הזה, אז בגלל זה הם יכולים להגיד ש"מכבי עשו בושות".
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א זכו ב5 גביעי אירופה למחזיקות.
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א היו 7 פעמים סגניות של אלופות אירופה.
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א מדורגות מקום שני בטבלת הזכיות של אירופה....
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א לקחו 46 אליפויות ו4 סגנויות בארץ.
נכון שהרי גליל עליון, הפועל ירושליים, הפועל ת"א לקחו 36 גביעים ו4 סגנויות בארץ.

אז כן, אני מרשה לכם להגיד "מכבי עשו בושות"..אבל רק ברגע שהנתונים שכתבתי, יתקיימו לקבוצות שכתבתי....כשזה יהיה, אני ירשה.
כי בינתיים אף אוהד של קבוצה (אפילו אירופאית) יכול להגיד שמכבי עשו בושות לישראל, עשו בושות באירופה, עשו בושות בכלל...להזכירכם התחילו 24 קבוצות את עונת היורוליג...לסיים מקום 5-6, זה לא בושה, במיוחד שהמדיחה שלך היא אלופת אירופה (ועם אותו סגל שהיא זכתה איתו, יש לזכור).

מכבי עם עונה חלשה, בלי גביע אירופה, בלי גביע מדינה, ואתם יודעים מה? אולי גם היא לא תיקח את האליפות.
אז מה? אז פתאום היא הכי גרועה בעולם? לא, היא סיימה מקום 5-6 באירופה בניגוד לכל הציפיות, והיא עדיין מקום ראשון בליגה (מקום שני עם משחק חסר...שבואו נגיד..מקום ראשון).
וכולם יודעים שזה לא ישנה שום דבר אם היא לא תיקח אליפות, ושנה הבאה תהיה עונה טובה יותר....להזכירכם הפועל ירושליים לקחו פעמיים בעשור הקודם את הגביע, וזה ממש לא שינה כלום.

עריכה:
אגב, אתם זוכרים באיזה שלב הפועל ירושליים "הגדולה" נפלה מהיול"ב? כן, אותו שלב...בטורניר שהמנצחת רק מגיעה לשלב ה24 שמכבי סיימה מקום 5-6.
ממתי זה "הנורמאל" שצריך להגיע לפיינל פור, רק בארץ, אנחנו בארץ ה"ישראלי המכוער" חושבים שלהגיע לפיינל פור זה דבר מובן מאליו.
כאילו, כשהפועל ירושליים נופלים ברבע גמר יול"ב אז אומרים עשו בושות? אומרים עונה גרועה? אומרים משהו בכלל? מזל שזה היה כתוב בכלל בעיתון.
אין לי הערכה ל90% מאוהדי הפועל ירושליים בגלל שהם יותר "שונאי מכבי" מאשר "אוהבי ירושליים"...הקבוצה היחידה שבאמת היא בדיוק הפוך, זה הפועל ת"א, הם אוהדים רציניים, שאוהבים את הקבוצה ובטבעיות שונאים את מכבי ולא הפוך.

אז באמת, כדי להפסיק לדבר ולהסתכל על העובדות למעלה....להוריד את הראש מהעננים כל עונה..להגיע לאיפה שמכבי הגיעו העונה, זה מספיק קשה.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום