|
![]() |
# 1 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
255 שקלים בחודש לילד בן 14-18 זה כלום. 255 שקלים זה מה שאני מוציא בשבוע חחח ![]() ואתה יודע, לא חייבים ללמוד ![]()
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מה אתה חושב שתמיד יש עבודה בזה ? עוד 10 שנים תדבר ואז תגיד איזה מטומטמם הייתי
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אם אני מחלק פליירים 5 שעות ביום אני עושה את זה ביומיים וחצי.. אבל אני לא יכול לעבוד תוך כדי לימודים!
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
5 וחצי שעות ביום במקום לשבת על המחשב לך תעבוד רותם תחשוב שאני טיפש, אין לי בעיה עם זה אבל אני מעדיף להרוויח כסף מאשר לעבוד אחרי זה בשמירה כי תואר אני לא יוציא, ועם בגרות אין לך הרבה עתיד חוץ ממשכורת מינימום
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אתה יודע מה יהיה בעוד 10 שנים ? למה לחסום לעצמך דלתות שיעלה לך אחר כך הרבה כסף לפתוח אותם ?
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אני , תאמין לי שהבית ספר מאוד מציק לי במסגרת העסקית , ואם הייתי יכול הייתי מוותר עליו. אבל חלאס, כמה נשאר לי ? שנה ? זהו.. עוברים את זה וגמרנו.
![]() |
# 8 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
ולא אמרתי שאני לא הולך להוציא בגרות או משהו, אני בעד זה והכל אני פשוט נגד להשקיע את כל הזמן כשאפשר לפתח את זה למקומות אחרים ולעתיד הרבה הרבה יותר גדול כי אם תוותר על העסק עכשיו, עוד כמה שנים יבוא הצבא, ואחרי זה כבר השוק יהיה פתוח לעוד מיליון ואחד מתחרים שחבל בכלל על הזמן
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם יש לך פוטנציאל.. בכיף אחי. ובכל בעייה.. אתה יכול לפנות אלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|