![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
המלצה לאנטי וירוס
שלום לכם.
יש לי במחשב אנטי וירוס symatec antivirus עכשיו חברים אמרו לי שהאנטי וירוס הזה מסכן. עכשיו אני רוצה לדעת מה יור טוב לצרכים שלי (מוריד הרבה ומתעסק לפעמים עם קבצים שבמכוון יש בהם וירוסים) איזה אנטי וירוס כדאי לי? מה שיש לי עכשיו מקפי אולי, אולי קספרסקי |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אם יש לך SYMANTEC ____ ANTIVIRUS בלי כלום באמצע זה באמת לא טוב.
קודם כל אתה יכול לנסות את Symantec NORTON Antivirus אבל זאת תוכנה כבדה למדי. אני לא מת על מקפי, היא רצה לי במחשב כי אין לי מה לשים =\ תבדוק אפשרות לקספרסקי! או NOD32. זאת תוכנה מצויינת (ממשק קצת מסובך). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה
עוד חוות דעת? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
קח פשוט את התוכנה החינמית מבוססת קספרסקי:
http://www.activevirusshield.com תוכנה מצויינת, משתמש בה המון! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
mcfee ממש מעולה
התוכנה MCAFEE היא תוכנה מעולה
הגרסה המומלצת לדעתי היא גרסה mcafee scurity center ואל תתפשר על פחות |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
מה גם שהממשק שלה עובד על IE. וזה בכלל חינמי =\ (אין לו רישיון) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
גם אני לא הבנתי מה אתך
אוליי תוריד אחד לא חינמי? קרא כאן מה זה מקאפיי לא חינמי Copyright © 2005 McAfee, Inc. All Rights Reserved. No part of this publication may be reproduced, transmitted, transcribed, stored in a retrieval system, or translated into any language in any form or by any means without the written permission of McAfee, Inc. TRADEMARK ATTRIBUTIONS ACTIVE FIREWALL, ACTIVE SECURITY, ACTIVESECURITY (AND IN KATAKANA), ACTIVESHIELD, ANTIVIRUS ANYWARE AND DESIGN, CLEAN-UP, DESIGN (STYLIZED E), DESIGN (STYLIZED N), ENTERCEPT, ENTERPRISE SECURECAST, ENTERPRISE SECURECAST (AND IN KATAKANA), EPOLICY ORCHESTRATOR, FIRST AID, FORCEFIELD, GMT, GROUPSHIELD, GROUPSHIELD (AND IN KATAKANA), GUARD DOG, HOMEGUARD, HUNTER, INTRUSHIELD, INTRUSION PREVENTION THROUGH INNOVATION, M AND DESIGN, MCAFEE, MCAFEE (AND IN KATAKANA), MCAFEE AND DESIGN, MCAFEE.COM, MCAFEE VIRUSSCAN, NA NETWORK ASSOCIATES, NET TOOLS, NET TOOLS (AND IN KATAKANA), NETCRYPTO, NETOCTOPUS, NETSCAN, NETSHIELD, NETWORK ASSOCIATES, NETWORK ASSOCIATES COLLISEUM, NETXRAY, NOTESGUARD, NUTS & BOLTS, OIL CHANGE, PC MEDIC, PCNOTARY, PRIMESUPPORT, RINGFENCE, ROUTER PM, SECURECAST, SECURESELECT, SPAMKILLER, STALKER, THREATSCAN, TIS, TMEG, TOTAL VIRUS DEFENSE, TRUSTED MAIL, UNINSTALLER, VIREX, VIRUS FORUM, VIRUSCAN, VIRUSSCAN, VIRUSSCAN (AND IN KATAKANA), WEBSCAN, WEBSHIELD, WEBSHIELD (AND IN KATAKANA), WEBSTALKER, WEBWALL, WHAT'S THE STATE OF YOUR IDS?, WHO'S WATCHING YOUR NETWORK, YOUR E-BUSINESS DEFENDER, YOUR NETWORK. OUR BUSINESS. are registered trademarks or trademarks of McAfee, Inc. and/or its affiliates in the US and/or other countries. Red in connection with security is distinctive of McAfee brand products. All other registered and unregistered trademarks herein are the sole property of their respective owners. חפש אחד באתרי הורדות עם קראק Last edited by avitor; 07-04-07 at 15:59.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
avast זה אנטי וירוס חינמי והוא טוב הוא מצא לי וירוס שהnod32 לא מצא לי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|