![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בעיה ב RSS Feed
אוקיי בניתי RSS Feed לאתר שישאב חדשות ממסד הנתונים.
http://www.galils.info/rss.xml הכל עובד פיקס בפירפוקס, אבל ב IE הוא פשוט לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? הקוד - PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
פשוט מאוד, לא הדפסת את מה שכתבת, אתה רואה את זה בפיירפוקס, כי יש להם קורא RSS אוטומטי, אין דבר כזה בMSIE..
אם אין לך PHP 5 על השרת, תחפש בגוגל XML Parser ותמצא מדריכים שיסבירו לך איך להדפיס. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא שלחת Header ...
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני ינצל קצת את הנושא הזה לבקשה מיוחדת שקשורה לנושא:
למישהו פה יש איזה מדריך או פונקציה שאפשר להשתמש בה לבניה של קובץ xml בשביל לצור פייד RSS של עידכון חדשות? ניסיתי להשתמש בקוד שנתנו פה, אבל משום מה זה פשוט לא עובד. צריך איזה דרך לכתוב את הקובץ php אבל שזה יהיה בכלל עם סיומת xml. בכל מקרה, כל מדריך הסבר פירוט או משהו שאפשר להשתמש בו בשביל ליצור קובץ rss דינאמי שמתעדכן מהבסיס נתונים יהיה טוב.. תודה מראש וחג שמח! רון אלטר.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני השתמשתי ב htaccess כדי שזה יהיה קובץ .xml. תקרא את המדריך ותשמור אותו כקובץ rss.php, ואז ב htaccess אתה משתמש ב - RewriteRule ^rss.xml$ rss.php |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
או יש דרך אחרת, ליצור קובץ xml עם תוכן PHP מתאים וב-htaccess לעשות שיורץ כ-PHP
PHP קוד:
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
המון המון תודה! הצלחתי ליצור את הקובץ בהצלחה.
הדרך של ערן עבדה יותר טוב כנראה שהשרת לא מצליח להפעיל לי את הRewriteRule . אבל בקטנה, הAddHandler עשה את העבודה כמו גדול. צריך לבדוק שזה פועל בIE ויש לנו עוד RSS חדש לאוסף לאתר של לקוח =) שוב המון תודה על העזרה!
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עדיין לא ניסיתי אם עובד למשל GET עם קבצים כאלו, אם כן זה ממש מעולה ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|